Abuzer işaretle bakalım hepsini bordobereli şizofren abuzerimİhtiyar kafayı bozmuş bakmayın siz ona
Şükür öyle sorunumuz yok ihtiyarAbuzer işaretle bakalım hepsini bordobereli şizofren abuzerim
Aynen ondan kendi kendine mesajlar yazıyon konulara ilerle şimdi hasım olmayalım 🤣Şükür öyle sorunumuz yok ihtiyar
Öttür bakalım enişte keyfimiz yerine gelsinAynen ondan kendi kendine mesajlar yazıyon konulara ilerle şimdi hasım olmayalım 🤣
He9 daki uyuyor bize eniste ne yapiyoz simdi sana fix mi birakiyoz
Bol şans suvat kardeşim Abuzer ben iyiyim diyo bende sıkıntı yok diyo hiçbiri uymadı başka anket yok mu diyo9 daki uyuyor bize eniste ne yapiyoz simdi sana fix mi birakiyoz
Abuzerin borcu yok eniste bende o durumda olsam benimde sikintim yok derim ama oyke kalir mi bilinmezBol şans suvat kardeşim Abuzer ben iyiyim diyo bende sıkıntı yok diyo hiçbiri uymadı başka anket yok mu diyo
Kitabım var kumarbazın 50 tonu satışa cıkarcam bu hafta destek atarsın sende Ferdi kardeşEnişteye olan saygım her geçen gün artıyor bu şıkları böyle yazabilmek derin bir genel kültür ve derin analiz ister forum olarak çok şanslıyız
Çok çabuk sinirleniyorum elime ne gelirse vurup kırıp geçiyorum enistemDaha 50 tane yazardım tam hızımı aldım 10 dan fazla yazılmıyormuş anket açmamıştık hiç bundan sonra anketör enişte dersiniz.
Hepsi kafaya sıkmak istiyo en çok onu işaretliyorlar silah işine girdim burdan ekmek peşindeyiz bakalım pusudayımPara Bi şekilde yerine gelir de giden dostlar giden itibar yerine gelmiyor
Resimli ise alırımKitabım var kumarbazın 50 tonu satışa cıkarcam bu hafta destek atarsın sende Ferdi kardeş
Bunların hepsini senmi yazdın hakket enişte soluksuzDaha 50 tane yazardım tam hızımı aldım 10 dan fazla yazılmıyormuş anket açmamıştık hiç bundan sonra anketör enişte dersiniz.