- 5,376
- 6,022
- 113
Kankam noldu sana yav iyi misin
Ben buraya 2 sayfa daha yazarım forum kaldırmaz kaç senedir bu işin içindeyiz penguen kardeşim dmden ne sırlar dinledik kendimiz neler yaşadıkBunların hepsini senmi yazdın hakket enişte soluksuz
Baba harcanıyon buralarda ya yemin ederim senin kafa zehir aslında da niye Baska seylere kullanmadın 🤣Hepsi kafaya sıkmak istiyo en çok onu işaretliyorlar silah işine girdim burdan ekmek peşindeyiz bakalım pusudayım
Bana iyi misin diyorsun kendin cesaretim olsa kafaya sıkardım şıkkına 5 kere basmışsın kanka 🤣Kankam noldu sana yav iyi misin
Ölmeden belki işe yarayacak bir yerde kullanırızBaba harcanıyon buralarda ya yemin ederim senin kafa zehir aslında da niye Baska seylere kullanmadın 🤣
Ne sandın penguen kardeşBunların hepsini senmi yazdın hakket enişte soluksuz
Dost ne isin var burda, promosyon bulmamız lazım ben hala betwardi unutamadım sen çoktan unutmuşsun bilsBen buraya 2 sayfa daha yazarım forum kaldırmaz kaç senedir bu işin içindeyiz penguen kardeşim dmden ne sırlar dinledik kendimiz neler yaşadık
Dayım einstayn ile kafa tutmuş adamNe sandın penguen kardeş
Enistein olmasın dost 😅🤣🤣🤣Dayım einstayn ile kafa tutmuş adam
Biz alacağımızı aldık ordan penguen kardeşim otokoç a geldik şimdi @Novasky le 0km araç bakıyoruz biz yeşil 0 a dikkat ederizDost ne isin var burda, promosyon bulmamız lazım ben hala betwardi unutamadım sen çoktan unutmuşsun bils
Kanka gundiyim ben ne bileyim 😂Enistein olmasın dost 😅🤣🤣🤣
Ahh ah icimiz yangin yeri gardasimBana iyi misin diyorsun kendin cesaretim olsa kafaya sıkardım şıkkına 5 kere basmışsın kanka 🤣
Alacağını aldın kardesinede alma sahte diyosun ha dayı vay be 🙄Biz alacağımızı aldık ordan penguen kardeşim otokoç a geldik şimdi @Novasky le 0km araç bakıyoruz biz yeşil 0 a dikkat ederiz
Hepimiz gundiyiz dost. 🤣🤣🤣🤣Kanka gundiyim ben ne bileyim 😂
İşte yalandan vakit gecsın makara yapalım maksat kanka kafayı yemıs diyenler olur onlar 10 da 10 yaptı hayatında ilk defa full çekti ona sevinse mi üzülse mi kafası karıştıAhh ah icimiz yangin yeri gardasim
Yok siteyi kaçırdık ama bende zaten sermaye yoktu sen kendi haline yan temiz parayı bıraktınAlacağını aldın kardesinede alma sahte diyosun ha dayı vay be 🙄
Şuan para sayiyom enişte otokoc eksik vermiyelimBiz alacağımızı aldık ordan penguen kardeşim otokoç a geldik şimdi @Novasky le 0km araç bakıyoruz biz yeşil 0 a dikkat ederiz
Valla bi tofaş parası gitti dayı ah ahYok siteyi kaçırdık ama bende zaten sermaye yoktu sen kendi haline yan temiz parayı bıraktın