- 18,821
- 13,038
- 113
Nezaman gitti agacim nolduValla bi tofaş parası gitti dayı ah ah
Nezaman gitti agacim nolduValla bi tofaş parası gitti dayı ah ah
Dayımı kesŞuan para sayiyom enişte otokoc eksik vermiyelim
Promo bulmuş bi nova konuşması bu net bilirimŞuan para sayiyom enişte otokoc eksik vermiyelim
Bi iş vardı yapamadık kanka ot işi 😂Nezaman gitti agacim noldu
Ah be agacim benim ya ot mot bizi bozar kanka suluya devam kaçak rakı varmi kanka kanalBi iş vardı yapamadık kanka ot işi 😂
Evde yapıyoruz biz rakıyı kanka etil alkolden temiz oluyo ciğerlerimiz pare pareAh be agacim benim ya ot mot bizi bozar kanka suluya devam kaçak rakı varmi kanka kanal
Ya bizim burda bitane mücahit abi var normalde rakiymis kaçak rakı diyor ben rakının rengini ilk defa bunda sarı olduğunu gördüm abi diyorum nekadar fiyatı yegenimm 35 ver sen yabancı değilsin diyor içinde ne ararsan vardı şampiyonlar ligi dayı bizi erkenden göndermeye calisiyorEvde yapıyoruz biz rakıyı kanka etil alkolden temiz oluyo ciğerlerimiz pare pare
Metil alkolden yap bir dahaki sefere daha güzel oluyorEvde yapıyoruz biz rakıyı kanka etil alkolden temiz oluyo ciğerlerimiz pare pare
Bırakmak istediğin halde hala oynuyor musun en zor zamanları gecmıssın dost o 2 senede bir sürü dolap döner normalde bütün bekaret orda gider2 yıldır bende oynuyorum bağımlı mı oldum anlamıyorum para bı geliyor bir gidiyor hayata adapte olamıyorum yorumlarınızı bekliyorum
Kanka içine kolonya koymuş olabilir seni öldürecek herhalde 😂Ya bizim burda bitane mücahit abi var normalde rakiymis kaçak rakı diyor ben rakının rengini ilk defa bunda sarı olduğunu gördüm abi diyorum nekadar fiyatı yegenimm 35 ver sen yabancı değilsin diyor içinde ne ararsan vardı şampiyonlar ligi dayı bizi erkenden göndermeye calisiyor
Hiç ya vallahi şarapçı dayılar efsane ya aga al sabaha kadar muhabbet et hep bi olay geçmiş başlarından ne hikmetseKanka içine kolonya koymuş olabilir seni öldürecek herhalde 😂
Mrb Umut beyPromo bulmuş bi nova konuşması bu net bilirim
Yokmu bize umut bey tek yiyen tek olurMrb Umut bey
Hesabiniza 1000 TL eklemistir
Bugün maruzat günü penguenYokmu bize umut bey tek yiyen tek olur