- 6,782
- 12,614
- 113
yav inan günlük slot oynarım o oyundan 1 defa güzel bir kazanç alamadım ama deneyelimAğa ben o oyundan 6 7 kez max win aldım bakiyeyi eritmeden bir iki tur deneyebilirsin
yav inan günlük slot oynarım o oyundan 1 defa güzel bir kazanç alamadım ama deneyelimAğa ben o oyundan 6 7 kez max win aldım bakiyeyi eritmeden bir iki tur deneyebilirsin
Ağa bende bir terslik var herkesin aldığında ben alamam kimsenin alamadığında ben alırım 😆yav inan günlük slot oynarım o oyundan 1 defa güzel bir kazanç alamadım ama deneyelim
Max win aldığında yine böyle dostmuyduk dostAğa ben o oyundan 6 7 kez max win aldım bakiyeyi eritmeden bir iki tur deneyebilirsin
Ağa son aldığımda sen inzivaya çekilmiştin buralarda değildinMax win aldığında yine böyle dostmuyduk dost
Şimdi burdayız farkeder mi bunlar dostlar arasında bahane olamazAğa son aldığımda sen inzivaya çekilmiştin buralarda değildin
vermiyor namussuzluk 10x ile yol veriyor 3 el daha deniycemAğa ben o oyundan 6 7 kez max win aldım bakiyeyi eritmeden bir iki tur deneyebilirsin
Doğru diyon Enişte güneş battığında haberleşiriz inşallahŞimdi burdayız farkeder mi bunlar dostlar arasında bahane olamaz
Ağa eksiye girmedin inşallahvermiyor namussuzluk 10x ile yol veriyor 3 el daha deniycem
yok ağa vermiyor ne 10 satın aldık 500 zararla çıktıkAğa eksiye girmedin inşallah
Pizzayok ağa vermiyor ne 10 satın aldık 500 zararla çıktık
Adamı batıracaz Eko 😅Pizza
Pizza yı denermsn dost
O oyunu oynadnmı hic😁Adamı batıracaz Eko 😅
Çok uzun geliyor bana la onu balıkçıları falan sevmiyom oynamıyom 😄O oyunu oynadnmı hic😁
Cok iyi oyun cokta deqisik 😂Çok uzun geliyor bana la onu balıkçıları falan sevmiyom oynamıyom 😄
girelim reis kasa 4300 25 oyun dan 1 tanesinden aldık sadecePizza
Pizza yı denermsn dost
Rastqeleegirelim reis kasa 4300 25 oyun dan 1 tanesinden aldık sadece
berbattı 600 zararPizza
Pizza yı denermsn dost
Özür dilerm dostberbattı 600 zarar