- 6,782
- 12,614
- 113
son kes bunu deneyelim sonrası bana kalsın 🤕Starlight princess 1000 e bir bak hocam 2 3 el satın alma girebilirsin
son kes bunu deneyelim sonrası bana kalsın 🤕Starlight princess 1000 e bir bak hocam 2 3 el satın alma girebilirsin
Bol şans kardogirelim reis kasa 4300 25 oyun dan 1 tanesinden aldık sadece
yok yav olurmu slot işi zor iş deniyoruz aklımıza geleniÖzür dilerm dost
Tamamen şans işi maalesef 😑yok yav olurmu slot işi zor iş deniyoruz aklımıza geleni
eyvallah reis prenses 1000 deneyek son oyun tavsiyesi senden olsunBol şans kardo
Bol şanslar reisson kes bunu deneyelim sonrası bana kalsın 🤕
Güzel sonucla qel hadieyvallah reis prenses 1000 deneyek son oyun tavsiyesi senden olsun
Senin bir ara 50 k aldığın oyun vardı adı neydi gülümThe dog house dice show dene dost . Satın alma yok . 100 spin at
Reactoonz var playngoda diğeri neydi unuttum . PragmaticteydiSenin bir ara 50 k aldığın oyun vardı adı neydi gülüm
oda zararGüzel sonucla qel hadi
Elimizi attımızı guruo nası bi iş buoda zarar
Bonus hunt yap abi la belki öyle kazanın oyunlara bonusa gir çık yeni konu aç big bas Bonanzalardan biri 10 x yapar 🤐 3/4 betten bonus hunt dene 🙄oda zarar
600 spin attık yine bonusa girmediThe dog house dice show dene dost . Satın alma yok . 100 spin at
Yok artık ben uzun süredir 1000x alamadım belki sen alırsın dedim . Kusura bakma kardo . Umarım kasa toparlar600 spin attık yine bonusa girmedi