- 33,246
- 14,453
- 113
Oyunu değiştirmezse oyun vermez Oyunu değiştir bence
Fena çarpar dost hemdeyok git yoksa carpacam diyor bende tamam reis dedim🤩
Olsun dost en azından kasayı eritmeden cevrime destek olmuşyok yeninde saydi jep
Egt dice rolbaşka oyun bakayım
Dost bol şanslar bir oyun önerebilir miyim? Pragmatic spartan king ara ödemesi fena değildir sık oyuna alır. Hiç oynarken görmedim seni bı dene derimkasa aynı sayılır 7000k
hiç sevmem herseferinde küfürbaz haytoya çeviriyor beni deneyelim tek el bonusa girelim bakalımGeçende dog house tavsiye etmiştim sana almamistin bugujn dene farmlayarak
Bende sevmem o oyunuhiç sevmem herseferinde küfürbaz haytoya çeviriyor beni deneyelim tek el bonusa girelim bakalım
Bol şanslarhiç sevmem herseferinde küfürbaz haytoya çeviriyor beni deneyelim tek el bonusa girelim bakalım
He@Beşiktaş attı bjk
tamam reis onuda denerizDost bol şanslar bir oyun önerebilir miyim? Pragmatic spartan king ara ödemesi fena değildir sık oyuna alır. Hiç oynarken görmedim seni bı dene derim
Atar da para bitti bjk maçını parasız kuponsuz seyrediyoruz hiç his değil dost@Beşiktaş attı bjk
Son zamanlarda club tropicana kucuk betlerden 10 .turu zorluyor oneri benimki farm yapacaksan turbo yerine hizli onerrimhiç sevmem herseferinde küfürbaz haytoya çeviriyor beni deneyelim tek el bonusa girelim bakalım
Hemen pes etme boşver 😁yok git yoksa carpacam diyor bende tamam reis dedim🤩