- 10,720
- 4,875
- 113
Hadi dost iyiye gidiyoruz de @KUMARBAZ1982
Vallahi özel oranı bile alamadık kiBjk maçı başladı la yokmu bir delikanlı kupon parası atsinda besiktasimizin maçını kupinsuz izlemeyelim
O zaman hiç zorlama benceoyun baya mıkır bugün. 6 defa bonusa girdik vermem git buradan diyor
Verdi mioyun baya mıkır bugün. 6 defa bonusa girdik vermem git buradan diyor
Hadi ya yapacak birşey yok kardo zooyun baya mıkır bugün. 6 defa bonusa girdik vermem git buradan diyor
Alınca gidecem de anlasın işte 😁oyun baya mıkır bugün. 6 defa bonusa girdik vermem git buradan diyor
yok yeninde saydi jepVerdi mi
Hadi 15 yap gel şunukasa aynı sayılır 7000k
Bence zorlama reis dahaoyun baya mıkır bugün. 6 defa bonusa girdik vermem git buradan diyor
Sende öle yap dost kasa yerinde ise biraz egt dener misinoyun baya mıkır bugün. 6 defa bonusa girdik vermem git buradan diyor
Değiştir oyunu dostkasa aynı sayılır 7000k
O balıkçı oyunlarının binuslari zaten hiç vermez ki dost başka oyuna takıl bence hatta tavsiye ediyorum netent saglayicisinda fruit shop güzel oyunduroyun baya mıkır bugün. 6 defa bonusa girdik vermem git buradan diyor
İnanıyoruz 12 K olucakkasa aynı sayılır 7000k
7400 Tahmin etmiştim 400 eksik söylemişimkasa aynı sayılır 7000k
yok git yoksa carpacam diyor bende tamam reis dedim🤩Alınca gidecem de anlasın işte 😁
Başka oyuna geç kardokasa aynı sayılır 7000k
Kaybetmediysen güzel dost çevrim inmiştir bayagikasa aynı sayılır 7000k
Geçende dog house tavsiye etmiştim sana almamistin bugujn dene farmlayarakkasa aynı sayılır 7000k