- 19,124
- 5,837
- 113
Fernandes atarsa özel 500 oran alamadık ona yanarımBana nedense 3-3 bitcek gibi geliyor bea bjk 3-2
Fernandes atarsa özel 500 oran alamadık ona yanarımBana nedense 3-3 bitcek gibi geliyor bea bjk 3-2
Sponsor mu olacaksın dostÇok belliydi Beşiktaş 5 atar
Biz oynamadık atarlarFernandes atarsa özel 500 oran alamadık ona yanarım
@efkalade1 dostumuz aldıFernandes atarsa özel 500 oran alamadık ona yanarım
Parayı bulduğumda ilk sana olacam dost ahde vefa önemliSponsor mu olacaksın dost
O zaman bol şanslar umarım atar@efkalade1 dostumuz aldı
Şu forumda bana bu cümleyi kuran 999999 kişisin nedense parayı bulan ilk bizi siliyorParayı bulduğumda ilk sana olacam dost ahde vefa önemli
Valla öyleBiz oynamadık atarlar
Bjk yener miŞu forumda bana bu cümleyi kuran 999999 kişisin nedense parayı bulan ilk bizi siliyor
bakim@KUMARBAZ1982 Reis bunu bir hafta önce yemin ediyorum sana kardeşimin Arkadaşı aldı ₺1.000 atmış siteye 50'denSpine girmiş ödediği paraya bak https://vkptrg.yjmelqvefm.net/upP9uisjUM
Pragmatic kapalı givi reis egt deneme imkanın var mı 40 dice roll250 verdi namussuz köpekler
Tüh yazıklar olsun dalga gecmis250 verdi namussuz köpekler
İnat ettiler vermemeye250 verdi namussuz köpekler
Çok az vermiş B Reis250 verdi namussuz köpekler
Senin kankin @Muroo1988 mesela mesajları hala duruyor ama parayı bulunca bizimle kafa buluyorParayı bulduğumda ilk sana olacam dost ahde vefa önemli
Yuhhh ya adı dog balıktan betermis250 verdi namussuz köpekler
İlk yarı 1 maç sonu iki olurBjk yener mi
Keşke o parayı bulsak beSenin kankin @Muroo1988 mesela mesajları hala duruyor ama parayı bulunca bizimle kafa buluyor