- 12,222
- 4,348
- 113
İçinden geçer 🔥🔥🔥Bjk yener mi
İçinden geçer 🔥🔥🔥Bjk yener mi
çok güzel vermiş reis bu oyunu bende çok oynuyorum en yüksek 70k aldım yüksek bettende girdim farm ile 150 betten ama vuramadik 6k verdi@KUMARBAZ1982 Reis bunu bir hafta önce yemin ediyorum sana kardeşimin Arkadaşı aldı ₺1.000 atmış siteye 50'denSpine girmiş ödediği paraya bak https://vkptrg.yjmelqvefm.net/upP9uisjUM
Vallahi Millette şans var yaçok güzel vermiş reis bu oyunu bende çok oynuyorum en yüksek 70k aldım yüksek bettende girdim farm ile 150 betten ama vuramadik 6k verdi
150 betten 6k ayıp etmiş vallaçok güzel vermiş reis bu oyunu bende çok oynuyorum en yüksek 70k aldım yüksek bettende girdim farm ile 150 betten ama vuramadik 6k verdi
Üzdün dost beni herkeşle kıyasladın eyvallahŞu forumda bana bu cümleyi kuran 999999 kişisin nedense parayı bulan ilk bizi siliyor
Benimde 150 100 125 var en fazla 10k verdi hele biri 500 lira vermisti hic carpmadiçok güzel vermiş reis bu oyunu bende çok oynuyorum en yüksek 70k aldım yüksek bettende girdim farm ile 150 betten ama vuramadik 6k verdi
Bol sans hadi bakamspartan king devam edelim kasa 6500
olabilir o kolay kasa biraz yükselişe geçse yeter fazlasında gözümüz yokÇevrim bitmiştir herhalde
Bol şanslar dostspartan king devam edelim kasa 6500
Hadi yükselt de artık Reisspartan king devam edelim kasa 6500
Çevrim bitti mi ne kadar kaldı kardospartan king devam edelim kasa 6500
Yok dost Allah var seni başkalarına örnek verdiğimde olmustur ben yokken bile payını ayirip geldiğimde iletmistin takdir etmiştim yerin ayrı bende adamliginda öyleÜzdün dost beni herkeşle kıyasladın eyvallah
Fazlası her zaman zarara götürür sana yeteceği kadar yeterolabilir o kolay kasa biraz yükselişe geçse yeter fazlasında gözümüz yok
Kasa yerinde güzel Dost bı maxwinle dönmek yakışıyor 🙏spartan king devam edelim kasa 6500
Şu an keyfim yerine geldi teşekkürler dost 😍😍Yok dost Allah var seni başkalarına örnek verdiğimde olmustur ben yokken bile payını ayirip geldiğimde iletmistin takdir etmiştim yerin ayrı bende adamliginda öyle
Hayırlısı dost bugün sıkıntılı herhalde sen işini bilirsinolabilir o kolay kasa biraz yükselişe geçse yeter fazlasında gözümüz yok
Ya senin keyfin her daim olsun be ridom arkadaşım üzme hiçbir şekilde kendineŞu an keyfim yerine geldi teşekkürler dost 😍😍
Beşiktaş 7 2.2Yok dost Allah var seni başkalarına örnek verdiğimde olmustur ben yokken bile payını ayirip geldiğimde iletmistin takdir etmiştim yerin ayrı bende adamliginda öyle