- 33,619
- 14,652
- 113
4 2 ya da 5-2 biterGöztepe yaslandı ama bakalım
4 2 ya da 5-2 biterGöztepe yaslandı ama bakalım
İmkansız öyle bir skorlar Göztepe yerse atar4 2 ya da 5-2 biter
Izle sadece görİmkansız öyle bir skorlar Göztepe yerse atar
Dur diyor sana iştebu 6500 neyin nesi anlamadım kasa resmen o miktara sabitlendi😂 site al git diyor resmen
Al gitbu 6500 neyin nesi anlamadım kasa resmen o miktara sabitlendi😂 site al git diyor resmen
Zorlama diyor boşver sende alacağın olsun başka zaman alirsinbu 6500 neyin nesi anlamadım kasa resmen o miktara sabitlendi😂 site al git diyor resmen
Aynen dost sana yeterince mesajı vermiş site bence çek başka yerde dene şansını hatta 5 senin kalan 1500 de bizim roll yapalım nasıl ama senin paranla plan yapıyorumbu 6500 neyin nesi anlamadım kasa resmen o miktara sabitlendi😂 site al git diyor resmen
Bencede al git reis çevrim tamamsa başka siteye atarsınbu 6500 neyin nesi anlamadım kasa resmen o miktara sabitlendi😂 site al git diyor resmen
Zencı patlaması yapacak bekliyor dmeekkı 😀😀bu 6500 neyin nesi anlamadım kasa resmen o miktara sabitlendi😂 site al git diyor resmen
Bencede dost var bir hayır inmiyor çıkmıyor al git bencedebu 6500 neyin nesi anlamadım kasa resmen o miktara sabitlendi😂 site al git diyor resmen
Al dost bosverbu 6500 neyin nesi anlamadım kasa resmen o miktara sabitlendi😂 site al git diyor resmen
Bence bu maç ya böyle biter yada 2.3 Göztepe alırIzle sadece gör
Ilk yarı çok kol geldi diye öyle diyorsun da biliyorum ama beş buçuk üst olacak benceBence bu maç ya böyle biter yada 2.3 Göztepe alır
İşaret işte albu 6500 neyin nesi anlamadım kasa resmen o miktara sabitlendi😂 site al git diyor resmen
o oyunu hiç sevmiyorum ya rolün başında biraz denemiştim@KUMARBAZ1982 juicy fruit çekmedı mı canın
Dost bnce al baska yere at ordan spordan devam et karar senin tabubu 6500 neyin nesi anlamadım kasa resmen o miktara sabitlendi😂 site al git diyor resmen
Reis 20 betten dice roll denermisin 50 spino oyunu hiç sevmiyorum ya rolün başında biraz denemiştim