- 33,619
- 14,652
- 113
Kumarbaz reis sen hep slot mu oynuyorsun spor oynamıyor musun hiço oyunu hiç sevmiyorum ya rolün başında biraz denemiştim
Kumarbaz reis sen hep slot mu oynuyorsun spor oynamıyor musun hiço oyunu hiç sevmiyorum ya rolün başında biraz denemiştim
Çıkmaz 350 kişi varŞu 25 kişi 200 TL İnşallah bize çıkar ya bir kupon yapalım ya vallahi
geneldeKumarbaz reis sen hep slot mu oynuyorsun spor oynamıyor musun hiç
25 kişi 250 ortak olakmı bana çıkarsa yarı yarıya sana çıkarsa yarıyarıyaŞu 25 kişi 200 TL İnşallah bize çıkar ya bir kupon yapalım ya vallahi
O zaman spora bulaşma boş ver işin gücün rast gitsin şansın daim olsungenelde
İddiaya giriyorum gfbridvan çıkacakŞu 25 kişi 200 TL İnşallah bize çıkar ya bir kupon yapalım ya vallahi
25 kişi 200 ya paylaşması önemli değil yüzde çıkamıyorsun bir yere25 kişi 250 ortak olakmı bana çıkarsa yarı yarıya sana çıkarsa yarıyarıya
Çıkıyor nedenseİddiaya giriyorum gfbridvan çıkacak
Ona çıksın yaİddiaya giriyorum gfbridvan çıkacak
eyvallahO zaman spora bulaşma boş ver işin gücün rast gitsin şansın daim olsun
Yap dost bir iki el basketbol dene@butragueno boş bitmesin konu reis ufak bir spor roll yapalım
Helal@butragueno boş bitmesin konu reis ufak bir spor roll yapalım
Sen mi yapacaksın Suat mı@butragueno boş bitmesin konu reis ufak bir spor roll yapalım
Yap kardo@butragueno boş bitmesin konu reis ufak bir spor roll yapalım
İyi olur dost spordan kazanalım sıra fişini alıyorum 2 numarayim bu sefer kazanacağız@butragueno boş bitmesin konu reis ufak bir spor roll yapalım