- 17,064
- 8,187
- 113
Onda ki kasanın toplanmamış hali bile iyidir Cihan 😅Kasayı mi toparladın yoksa dün? @KUMARBAZ1982
Onda ki kasanın toplanmamış hali bile iyidir Cihan 😅Kasayı mi toparladın yoksa dün? @KUMARBAZ1982
Sende haklısın kardo ne bilim kafa allak bullak olduNe fark ediyor elle tutulur bir bonus yok. Ganobet 1 k verdi 10 kat çevir 5nkat çek diyor 10 kat çevirmek kolay mı bunu tek kat çevir de geç ama yok kuruş vermekten yoksunlar
Herşey eskiden güzeldi lafı cidden gerçek eskisi gibi değilSende haklısın kardo ne bilim kafa allak bullak oldu
Burdayiz la yanlis anlasilmasin diye cok yazmadim puahhah@butragueno bizim muhasebecide ortalıklarda yok yav
yok reis 10 günde 110k zarar var yıl başı yaklaştığı için değişiklik olsun muhabbet olsun diye etkinlik yaptım yoksa zarar cokKasayı mi toparladın yoksa dün? @KUMARBAZ1982
yok reis o kadar yardımcı oluyorsun onceligin var tabiBurdayiz la yanlis anlasilmasin diye cok yazmadim puahhah
5. başka konu açarsın reis BolşansBurdayiz la yanlis anlasilmasin diye cok yazmadim puahhah
Eyvallah dostyok reis o kadar yardımcı oluyorsun onceligin var tabi
Vay mBurdayiz la yanlis anlasilmasin diye cok yazmadim puahhah
Yeni yılda herşey gönlünce olsun reis.. umarım zararı kurtarır fazlasını alacağın bir yıl oluryok reis 10 günde 110k zarar var yıl başı yaklaştığı için değişiklik olsun muhabbet olsun diye etkinlik yaptım yoksa zarar cok
Umarım yeni yılda toparlarsin kardeşine selam söyle Diego armando maradona de o anlaryok reis 10 günde 110k zarar var yıl başı yaklaştığı için değişiklik olsun muhabbet olsun diye etkinlik yaptım yoksa zarar cok
Vay arkadaş ya 🙂↕5. başka konu açarsın reis Bolşans
Yıllardır gelmeyen sıram 😀5. başka konu açarsın reis Bolşans
6. BolşanslarEyvallah kardo
Dislandik6. Bolşanslar