- 6,649
- 12,233
- 113
7. BolşanslarSitelerin her zamanki halleri yatırım yaptığımız siteler 1 lira bile ekleme yapmazken çöp siteler bile ekleme yapıyor her zaman yaşadığımız olaylar ama hakkediyoruz
7. BolşanslarSitelerin her zamanki halleri yatırım yaptığımız siteler 1 lira bile ekleme yapmazken çöp siteler bile ekleme yapıyor her zaman yaşadığımız olaylar ama hakkediyoruz
Vay7. Bolşanslar
Eyvallah dost Noel Baba gibi giriş yapmışsın siteye mutlu yıllarMerhaba reisler sitelerin birşey yaptığı yok biz bari birşeyler yapalım...şartlar konuda 5 kişi sececem 500 ile başlayacak 3 adım kazanırsa roll yapana 500 konuda 2 kişiye 150 atar roll yapan Bolşanslar
Yaz dost yaz yenil hediyesi 8. BeşiktaşEyvallah dost Noel Baba gibi giriş yapmışsın siteye mutlu yıllar
Sağolasın sanada mutlu yıllarCümleten mutlu yıllar arkadaşlar
SelammMerhaba reisler sitelerin birşey yaptığı yok biz bari birşeyler yapalım...şartlar konuda 5 kişi sececem 500 ile başlayacak 3 adım kazanırsa roll yapana 500 konuda 2 kişiye 150 atar roll yapan Bolşanslar
Valla dost yeni yıla nasıl girersen öyle diyorlar eğer gerçeklik payı varsa biz bittikSağolasın sanada mutlu yıllar
Alışılmışın dışında bir durum değil dost sağlık olsunValla dost yeni yıla nasıl girersen öyle diyorlar eğer gerçeklik payı varsa biz bittik
a.sSelamm
Hg la nerelerdesinSelamm
Vbet bile eklememisAlışılmışın dışında bir durum değil dost sağlık olsun
Battım cıkamıyom bunalımdayımHg la nerelerdesin
Devam ediyor eklemelerVbet bile eklememis
Ne zaman çıktın ki batacaksın agacım bu ara bunalım yaygın ama hak veriyorumBattım cıkamıyom bunalımdayım
Valla umudumuz o ya umarım bizi boş gecmezDevam ediyor eklemeler