- 18,834
- 13,042
- 113
Enişte napcaz bu dedeyle biz EnişteÖnüne 1 deste para koy burda kaç lira var de 20 30 milyon dolar vardır der
Enişte napcaz bu dedeyle biz EnişteÖnüne 1 deste para koy burda kaç lira var de 20 30 milyon dolar vardır der
Yolun düşerse Sakarya'da seni bir misafir edelim dost sana göre hayal olan o hayatı bir kaç günlüğüne yaşatalım... Kumarin dışında bir hayat olduğu ,insanların birbirleriyle alışveriş yaptığı, toplumda gördüğümüz ve gösterdiğimiz saygıyı kumar oynayıp aynı zamanda esnaflık yapılabileceği gercekgini gör senin imkanın yoksa Sakarya'da tanıdığın birinide gonderebilirsin elimizden geldiğince selamına hürmeten agirlariz dost
Eko milletin derdini boşver sen önce kendi fakirliğine yanYapma yanariz. Elindeki de giderse kafayı yersin. Ufak tefek oyna belki çoğalır. Yada kasayı bana devret ben sana 6 milyon yapayım.
He ya omq yerinde profil fotomuza kadar karışıyolar, galeriden foto almışım bilmem ne,senaryolara bak, bayılıyorum şu hayal güçlerine insanların 😄Memom içimden geldi😁😁😁 amk hahahahdjalkdkd
Ben sana söyleyim millet neden yazıyor ulan ya gerçekse belki bi maç veririz bize de bi ateşleme yaparEniste bu kadar yaziyla en cok sen kaale almis gibi duruyon
Ne olduki aga nededilerHe ya omq yerinde profil fotomuza kadar karışıyolar, galeriden foto almışım bilmem ne,senaryolara bak, bayılıyorum şu hayal güçlerine insanların 😄
Bende işte anca sen çozebilirsin bu adamın sorununu dedimYolun düşerse Sakarya'da seni bir misafir edelim dost sana göre hayal olan o hayatı bir kaç günlüğüne yaşatalım... Kumarin dışında bir hayat olduğu ,insanların birbirleriyle alışveriş yaptığı, toplumda gördüğümüz ve gösterdiğimiz saygıyı kumar oynayıp aynı zamanda esnaflık yapılabileceği gercekgini gör senin imkanın yoksa Sakarya'da tanıdığın birinide gonderebilirsin elimizden geldiğince selamına hürmeten agirlariz dost
Dedeye girmek için en az 5.7 milyon tl para olması lazım mayko var mı sendeEnişte napcaz bu dedeyle biz Enişte
Fatih terim hocam beni tanıyormusunEko milletin derdini boşver sen önce kendi fakirliğine yan
Boşver zaten kalıcı ban yeriz yakın zamanda rahatlariz, bu hayatta sıktı, faydalı işlerle ugrasmak gerek,daha geriliyoruz artık forumlardaNe olduki aga nedediler
Kumarda elbette kaybedersin dost buda sorumu..!! Diyelim ki kazandın borcunu odedin asıl o zaman kumar başlar sende geri kalan neyin varsa kaybedersin bence bu işi bir ticaretle çok rahat yapabilirsin arsa alıp satmak gibi araba alıp satmak gibi resmi ve ticari işlerMerhaba dostlar ayın 1 inde 5.7 milyon yapmam gereken bir ödemem var cebimdeki para yarısının biraz fazlası risk alıp tek maça 1.8 orana atılır mı siz olsanız ne yapardınız
Kumar fazla oynamıyorum arada 5 10 atıyorum sadece böyle bir çılgınlık yapmak geldi aklıma yada daha iyi bir fikri olan varmı
Profil resmi Nursema çok mikiciBende işte anca sen çozebilirsin bu adamın sorununu dedim
Dogru eniste inansaydik macimizi verirdik puahhahahaBen sana söyleyim millet neden yazıyor ulan ya gerçekse belki bi maç veririz bize de bi ateşleme yapar
Enişte bi icraata bakar o para be 😁😁😁Dedeye girmek için en az 5.7 milyon tl para olması lazım mayko var mı sende
Nesine veya mislide oynayacamKral yasaldan tüm sitelere üyelik aç paylastir vergi az kesilsin kazanç halinde illegale yatmaz okadar para odemezler sana o parayi.
Az berabere kalırsa şaşırtıcı olur, GS mümkün değil yenilmezAz Alkmaar 10 çifte at kahveni yudumla
Suvat.comDogru eniste inansaydik macimizi verirdik puahhahaha
Dalga geçiyorMerhaba dostlar ayın 1 inde 5.7 milyon yapmam gereken bir ödemem var cebimdeki para yarısının biraz fazlası risk alıp tek maça 1.8 orana atılır mı siz olsanız ne yapardınız
Kumar fazla oynamıyorum arada 5 10 atıyorum sadece böyle bir çılgınlık yapmak geldi aklıma yada daha iyi bir fikri olan varmı
Sıkma canını okşa salatalığı be kankaBoşver zaten kalıcı ban yeriz yakın zamanda rahatlariz, bu hayatta sıktı, faydalı işlerle ugrasmak gerek,daha geriliyoruz artık forumlarda