Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Kumardan Para Kazanılır Mı

Beşiktaş

Federal42
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
27,997
25,684
113
  1. Forumun en zengini fırınları olan, esnafın bile güvenip 5 milyon TL geçici para bıraktığı @Beşiktaş a yaz yardimci olsun @doxtor33
Yolun düşerse Sakarya'da seni bir misafir edelim dost sana göre hayal olan o hayatı bir kaç günlüğüne yaşatalım... Kumarin dışında bir hayat olduğu ,insanların birbirleriyle alışveriş yaptığı, toplumda gördüğümüz ve gösterdiğimiz saygıyı kumar oynayıp aynı zamanda esnaflık yapılabileceği gercekgini gör senin imkanın yoksa Sakarya'da tanıdığın birinide gonderebilirsin elimizden geldiğince selamına hürmeten agirlariz dost

Mayko78

Osai Alemdar.💛💙💛💙
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
18,834
13,042
113

mehmetinho

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
15,754
8,672
113
Yolun düşerse Sakarya'da seni bir misafir edelim dost sana göre hayal olan o hayatı bir kaç günlüğüne yaşatalım... Kumarin dışında bir hayat olduğu ,insanların birbirleriyle alışveriş yaptığı, toplumda gördüğümüz ve gösterdiğimiz saygıyı kumar oynayıp aynı zamanda esnaflık yapılabileceği gercekgini gör senin imkanın yoksa Sakarya'da tanıdığın birinide gonderebilirsin elimizden geldiğince selamına hürmeten agirlariz dost
Bende işte anca sen çozebilirsin bu adamın sorununu dedim

Beşiktaş

Federal42
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
27,997
25,684
113
Merhaba dostlar ayın 1 inde 5.7 milyon yapmam gereken bir ödemem var cebimdeki para yarısının biraz fazlası risk alıp tek maça 1.8 orana atılır mı siz olsanız ne yapardınız
Kumar fazla oynamıyorum arada 5 10 atıyorum sadece böyle bir çılgınlık yapmak geldi aklıma yada daha iyi bir fikri olan varmı
Kumarda elbette kaybedersin dost buda sorumu..!! Diyelim ki kazandın borcunu odedin asıl o zaman kumar başlar sende geri kalan neyin varsa kaybedersin bence bu işi bir ticaretle çok rahat yapabilirsin arsa alıp satmak gibi araba alıp satmak gibi resmi ve ticari işler

tadic

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,433
484
83
Merhaba dostlar ayın 1 inde 5.7 milyon yapmam gereken bir ödemem var cebimdeki para yarısının biraz fazlası risk alıp tek maça 1.8 orana atılır mı siz olsanız ne yapardınız
Kumar fazla oynamıyorum arada 5 10 atıyorum sadece böyle bir çılgınlık yapmak geldi aklıma yada daha iyi bir fikri olan varmı
Dalga geçiyor

Fterim1905

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
22,991
19,496
113
Kardeşim sen boşver bu fakirleri. 2 sene 7 aydır sabah kahvaltida kuru ekmek yiyorlar tabi inanmazlar. GS maçına ilk yarı kg var olur bas. Bastıktan hemen sonra borcu ödemek için bankadan randevu, randevu saatinden sonraya da ibizaya uçak bileti rezerve et. Paradan şapka yapıp Ibiza sahillerinde malibu yudumlarken güneşin tadını çıkarırız bu fakirler de konuşmaya devam eder

Mayko78

Osai Alemdar.💛💙💛💙
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
18,834
13,042
113