Al kanka100k at inanayim görseli bende atarim
Ekli dosyalar
-
114.9 KB Görüntüleme: 38
Al kanka100k at inanayim görseli bende atarim
Montaj guzelAl kanka
Yalancıyı sevsinler mi reis delikanlı gibiAl kanka
kankam sen onlara bakma bız senınle cozucez bu işi taksım meydan subesınde para haberımız varAl kanka
Aynenmuhtemelen adamın cebinde 560 tl bile yok buraya konu açmış kendince eğleniyor
Siamensin Sakarya CIO su 120 k shaeriten otel müdürü 110 kNerde o yuz k alan bende girim
Enişte iban bırakıyorum yola gidicem 😁😁😁😁😁Yaz iban kardeşim ama Halkbank’tan atıcam yarın gelir sabah gider halledersin pardon hesap kesim tarihini bugulamayı unutmusum Ekli dosyayı görüntüle 668078
Helal enişte montaj böyle olurYaz iban kardeşim ama Halkbank’tan atıcam yarın gelir sabah gider halledersin pardon hesap kesim tarihini bugulamayı unutmusum Ekli dosyayı görüntüle 668078
BanaYaz iban kardeşim ama Halkbank’tan atıcam yarın gelir sabah gider halledersin pardon hesap kesim tarihini bugulamayı unutmusum Ekli dosyayı görüntüle 668078
Kumarcının ahiretten başka gidecek yolu yoktur mayko Senın yol uzun yani seni 15 milyon kesmez daha güneş sisteminden çıkmadan 20 milyon giderEnişte iban bırakıyorum yola gidicem 😁😁😁😁😁
🤣🤣🤣Akşam fener macına 1 yaz borcunu öde
Bana da 300k lazımO nasıl ödeme kardes Allah ödeme kolaylığı versin
Bu rakamlar büyük değilse herkese verseme kardeşim nasıl büyük değil bankadan 4 milyon çeksen 6 milyon ödersinBeyler bu rakamlar artık çok büyük rakamlar değil yani artık bir araba 1 m den başlıyor bir ev 3 m den yani artık vasıflı bir işçi bile 100 k maaş alıyor size tam olarak büyük gelen rakam ne ki ?
Bizim ki traş oldu uğraşmadım da kardeşimiz işinin hakkını veriyor sana bi 100 bin atsın kanka madem var hesapta inandırıcı olsun geri atarsın zaten hemen yanlış mıyımHelal enişte montaj böyle olur
Aynen haklısın 😂Bizim ki traş oldu uğraşmadım da kardeşimiz işinin hakkını veriyor sana bi 100 bin atsın kanka madem var hesapta inandırıcı olsun geri atarsın zaten hemen yanlış mıyım
borc yıgıdın kamcısıdır reısBana da 300k lazım