Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Kumardan Para Kazanılır Mı

BORDOMAVİ

TRABZONSPOR
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,090
7,162
113
Böyle bir paran varsa bile nereye yatırıp oynican illegale atsan ödeme alamazsın legale atsan kazanç kısmı vergiye kesilir

Emr1990bjk

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
596
458
63
Sende 1 gram akıl olsa şu konuyu açmazsın dost. Ne demek ya elinde 3 milyona yakın meblağ var kumar diyorsun. Tek maça diyorsun dostum sen ne oynarsan oyna siteler o meblağ da sana bilerek kaybettirecek ler

Hipokrat

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
6,250
5,326
113
Merhaba dostlar ayın 1 inde 5.7 milyon yapmam gereken bir ödemem var cebimdeki para yarısının biraz fazlası risk alıp tek maça 1.8 orana atılır mı siz olsanız ne yapardınız
Kumar fazla oynamıyorum arada 5 10 atıyorum sadece böyle bir çılgınlık yapmak geldi aklıma yada daha iyi bir fikri olan varmı
Kasanın %20sinden fazlasıyla oynama tek seferde sonra pişman olursun.Şu maça oyna bu maça oyna diyeni takma para kendisinin olmayınca bas demesi kolay

yilmaz1111

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
606
622
93
bu konudan bağımsız yazıyorum kazanılır ama biz kazanamayız çünkü sabrımız yok 1000 lira ile başlasak her gün 1,20 oran günde tek maç tutanı bassan ay sonu 220,000 tl bir para yapıyor ama sabır yok teoride kazanılır pratikte kazanılmaz

Beşiktaş

Federal42
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
27,995
25,684
113
Beyler bankalar şuan yüzde 40-50 faiz veriyor zaten piyasanın sıkıntısı da bu değil mi sadece aylık banka faizinden 300 k 500 k geliri olan yüzlerce insan var çevremde bundan daha karlı bir iş olmadığı içinde kimse ticarete yatırım yapmıyor çiftçilik yok uretim yok ülke hazır yeme modunda dolayısı ile kumarcilar dışında insanlar bankada para tutuyor yani dolayisi ile hatta arttırıyorum geçen bir dilenci atmede bende yardım istedi paramı çekmeme yardım edermisin diye yaşlı bir teyze ziraat kartı uzattı hesabından 21 k çekip verdim kadına bakiyesi 3.4 m idi bu rakamlara büyük diyorsunuz ya evet kuamr oynamak için büyük riske edilemez ancak 1 m Şi olan adam zengin adam değil takdir edersiniz

dancy35

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
5,139
15,962
113
Adamın biri can sıkıntısına gerçek olmayan şey için konu açmış,herkes te akıl veriyor aqq😄
Ülkenin durumu gerçekten ibretlik

tadic

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,433
481
83
Beyler bankalar şuan yüzde 40-50 faiz veriyor zaten piyasanın sıkıntısı da bu değil mi sadece aylık banka faizinden 300 k 500 k geliri olan yüzlerce insan var çevremde bundan daha karlı bir iş olmadığı içinde kimse ticarete yatırım yapmıyor çiftçilik yok uretim yok ülke hazır yeme modunda dolayısı ile kumarcilar dışında insanlar bankada para tutuyor yani dolayisi ile hatta arttırıyorum geçen bir dilenci atmede bende yardım istedi paramı çekmeme yardım edermisin diye yaşlı bir teyze ziraat kartı uzattı hesabından 21 k çekip verdim kadına bakiyesi 3.4 m idi bu rakamlara büyük diyorsunuz ya evet kuamr oynamak için büyük riske edilemez ancak 1 m Şi olan adam zengin adam değil takdir edersiniz
Kim kime 1 milyon verir bedavadan para değil diyorsun da

Cerious

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
2,446
966
113
Kral ister oyna ister oyanama Bjk Alır GS 2.5 üst ajak 2

Oyna bu üçünü borcunu da ödersin