- 65,555
- 38,024
- 113
PuahahahahhahahahahBu maça kasayı bas 2.5 üst yatarsa yarısını karşılarım
PuahahahahhahahahahBu maça kasayı bas 2.5 üst yatarsa yarısını karşılarım
Gel yarı yarıya basalım o zamanBu maça kasayı bas 2.5 üst yatarsa yarısını karşılarım
Kasanın %20sinden fazlasıyla oynama tek seferde sonra pişman olursun.Şu maça oyna bu maça oyna diyeni takma para kendisinin olmayınca bas demesi kolayMerhaba dostlar ayın 1 inde 5.7 milyon yapmam gereken bir ödemem var cebimdeki para yarısının biraz fazlası risk alıp tek maça 1.8 orana atılır mı siz olsanız ne yapardınız
Kumar fazla oynamıyorum arada 5 10 atıyorum sadece böyle bir çılgınlık yapmak geldi aklıma yada daha iyi bir fikri olan varmı
Kabul kuponu yapınca dmden screenle beraber erc20 atGel yarı yarıya basalım o zaman
Puhahahahqhhahahakaldçzçjcrıkemsksmsmsoeoork oh be İcim rahatladı 😁😁Puahahahahhahahahah
Kim kime 1 milyon verir bedavadan para değil diyorsun daBeyler bankalar şuan yüzde 40-50 faiz veriyor zaten piyasanın sıkıntısı da bu değil mi sadece aylık banka faizinden 300 k 500 k geliri olan yüzlerce insan var çevremde bundan daha karlı bir iş olmadığı içinde kimse ticarete yatırım yapmıyor çiftçilik yok uretim yok ülke hazır yeme modunda dolayısı ile kumarcilar dışında insanlar bankada para tutuyor yani dolayisi ile hatta arttırıyorum geçen bir dilenci atmede bende yardım istedi paramı çekmeme yardım edermisin diye yaşlı bir teyze ziraat kartı uzattı hesabından 21 k çekip verdim kadına bakiyesi 3.4 m idi bu rakamlara büyük diyorsunuz ya evet kuamr oynamak için büyük riske edilemez ancak 1 m Şi olan adam zengin adam değil takdir edersiniz
Sen zengin adamsın dost ibreti alem için vur gerçeğini masaya alem adam görsünAdamın biri can sıkıntısına gerçek olmayan şey için konu açmış,herkes te akıl veriyor aqq😄
Ülkenin durumu gerçekten ibretlik
Kimse kimseye 1 TL de vermez zaten dost ne ara bu noktaya geldikKim kime 1 milyon verir bedavadan para değil diyorsun da
Forumda sadece @Başkan da vardır o miktar😁Sen zengin adamsın dost ibreti alem için vur gerçeğini masaya alem adam görsün
Para paradır dost zaman gelecek 1 milyona muhtaç olcaz bunu unutmaKimse kimseye 1 TL de vermez zaten dost ne ara bu noktaya geldik