- 13,302
- 13,151
- 113
Heryerden kopariyolar milletiValla 4 sene burs alan arkadasima sizin aslında bursun krediye dönmesi lazım diyip 1.5 senelik parayı istediler sen düşün yani ülkenin ekonomik durumunu
Heryerden kopariyolar milletiValla 4 sene burs alan arkadasima sizin aslında bursun krediye dönmesi lazım diyip 1.5 senelik parayı istediler sen düşün yani ülkenin ekonomik durumunu
Bencede buzim ömür yetmez bu ülkeyi ileri giderken görmeyeBu kafa ile zor bakkal kardeşim ben 2 tane ekmek için oy vereni gördüğümde bıraktım bu işleri düşünmeyi
Kim kimi koparıyor kendi payımın ....Heryerden kopariyolar milleti
Pandemi bitti zatenbence artık pandemi desteği vermeyecekler
Abi geçmiş olsun Allah Şifanı versin inşallahSiz bide bana sorun, 20 sene sgk lı çalıştım, emekli oldum ama saglil sorunundan malulen... Kalp ritmimi düzenleyen ve muadili olmayan 1 ilacım var turkiye eczacılar birligi aracılığı ile ithal ediliyor, ilaç raporu + reçete olmasına rağmen ücretli alınıyor, fiyatı 1700 tl... 1 kutu da 40 tane var yani 40 günde bir 1700 tl. Sgk'nın karsiladigi ilac listesinde yok, ve kullanim sayisi cok fazla olan bir ilac. Ben 20 sene prim odedim, daha dogrusu elime geçmeden kesildi. Simdi ilaci parayla aliyorum, daha dogrusu almaya calisiyorum, kullanırken bile bazen 3 gunde 1 tane içiyorum kiyamiyorum bitmesin diye. Saglik sistemi cag atladi diyenler henuz saglik sorunu yasamayanlardir.
Aynen artık pandemi falan yok bitti gitti.Bir daha bu salgın yüzünden kısıtlama falan olmaz.Bosuna ümitlenmeyinAyrıca bu konuyada aciklik getireyim, gecen bayramdaki gibi daha once alan herkese değil !!! Geçen bayramda verilen MERKEZİ ÖDEME idi... Bakanlık yaptı odemeyi. Şimdi oyle degil, aciklamada kabak gibi soyluyor " ihtiyac sahibi ailelere ulastirilamak uzere 1104 syd vakfina 180 milyon tl kaynak aktardik" dedi. Bu yardimlari syd vakfinin belirleyecegi kisiler alacak. Talep alinmayacak, daha once verdiklerinden en cok ihtiyacı olani belirleyerek sececekler. İhtiyac siralamasinda oncelik saglik sorunu olanlar tek yasayip hicbir geliri olmayan vs vs. Hem bakanin aciklamasini izledim hemde syd vakfindaki arkadasa sordum. Merkezi yardim grubu degil ilce bazli yardim denildi. Dahada tek satir yazmam bu konu hakkinda. Bosa umitlenmeyin gecen bayramdaki gibi olmayacak bu sefer.
aynenPandemi bitti zaten
HAKLISIN VALLABayramdan önce son mesai günü sadece cuma kaldı
Bir şey çıkmaz bu saatten sonra
Kapsam dışı demek onaylandı demek PTT kurum ödemelerine bak e devletten ödemen ordan çıkar dostBende de kapsam dışı yazıyor. Onayı redi boş ver değerlendirilmemiş bile
Kapsam dışı yazıyorsa onaylanmış kapsam dışına çıktı yazıyorsa redBende de kapsam dışı yazıyor. Onayı redi boş ver değerlendirilmemiş bile
Bende süreç devam ediyor diyor bayrama zaten kaç gün kaldı vermezler benceKapsam dışı yazıyorsa onaylanmış kapsam dışına çıktı yazıyorsa red