- 69
- 21
- 8
benim düşüyor da çok oyalanıyor pujtlarSıra düşmüyor ki tam düşüyor tekrar çıkıyor 100 lere
benim düşüyor da çok oyalanıyor pujtlarSıra düşmüyor ki tam düşüyor tekrar çıkıyor 100 lere
Tam 16 dakikadır 30 da. Lan çabuk çıksanıza destekten açık bırakıp oyuna giriyorlarbenim düşüyor da çok oyalanıyor pujtlar
Kişisel bilgileri doldur verıyor onaylandı diyor ama gözükmüyorevet kardesim
Banada onaylandı diyor ama oyunlarda gözükmüyorOnaylandı dostlar sorun yok bilginize Ekli dosyayı görüntüle 706573
Canlı desteği beklenen gerek yok profilime gir kişisel bilgiler onların tamamını döndür doğum tarihi TC cinsiyet gibi sonra talep et deneme bonusu nu direk onaylanıyorArkadaşlar canlı destek şaka mı ?Ekli dosyayı görüntüle 706722
Onaylandı yazıyor ama ortalıkta bonus yok. Gözükmüyor kral bendeCanlı desteği beklenen gerek yok profilime gir kişisel bilgiler onların tamamını döndür doğum tarihi TC cinsiyet gibi sonra talep et deneme bonusu nu direk onaylanıyor
Benim çekim incelemeden geçti ödeme sırasında1 saat oldu ödeme halâ gercekleşmedi
Neyi 600 yaptın agg deneme bonusunumu kendi paranımı600 yaptim sonra spin satın aldım 600 TL'lik
Spin saklayıp 100 tl yatırım yaptim 1280 oldu aynı oyunda çekim verdim geldi 10 dakkada