Yaw sporda 15 TL 1k nasıl yapayan akıl isimiminimum 100 maksimum 1000 cekilen bi deneme bonusu olmasi imkansiz. data topluyorlardir
Yaw sporda 15 TL 1k nasıl yapayan akıl isimiminimum 100 maksimum 1000 cekilen bi deneme bonusu olmasi imkansiz. data topluyorlardir
Kardeşim 1000 tl şart değil minimum 100 diyor hey Allahım okumayı sökün artık.Yaw sporda 15 TL 1k nasıl yapayan akıl isimi
iyiligine soyluyoruz anlamiyorlar 😀😀Kardeşim 1000 tl şart değil minimum 100 diyor hey Allahım okumayı sökün artık.
suat1027 k.adımbeyler baglanmıyor bağlanabilen biri isteyebilir mi?
bağlanmıyor benimadıma isteyebnilir misin ? suat1027bekle ben bu durumdayken bekledim aldım
senin payfix geçmişinle ne işleri var Allah aşkına ödeyeceksen öde yok selfie kimlik yok onu bbunu gönder ödemiceksen ekleme ekliyosan adam gibi koşulsuz yormadan öde degilmibeklemeye alındı bakalım çekim. ama canlı destek hayatımda bu kadar saçma sapan uzun süre beklediğim olmadı
inşallah öderler ilaç gibi gelir. dün 700 tl kaybetmiştim. en azından dunki zararım çıkarsenin payfix geçmişinle ne işleri var Allah aşkına ödeyeceksen öde yok selfie kimlik yok onu bbunu gönder ödemiceksen ekleme ekliyosan adam gibi koşulsuz yormadan öde degilmi
inşallah yeni site beklemeye aldıysa öderinşallah öderler ilaç gibi gelir. dün 700 tl kaybetmiştim. en azından dunki zararım çıkar
banka havalesi ile ver. bende payfix ile vermeye calısınca öyle yazdı. canlıya sordumÇekim verilmiyor bonus tanımlı olduğu için diyor Canlidestege de bağlanmıyor ne yapmak lazim