Bende de oyle diyor destek yokben 100 yaptım çekim veriyorum bütün yöntemleri denedim hesabınıza tanımlı bonusunuz olduğu için çekim yapamazsınız diyor
Bende de oyle diyor destek yokben 100 yaptım çekim veriyorum bütün yöntemleri denedim hesabınıza tanımlı bonusunuz olduğu için çekim yapamazsınız diyor
Bonus yok çekim de yok 😄 kazandık çekemiyozKonu kilit bonus yok
Eğer site tokatçı ise bu arkadaş nasıl çektibeyler çekimim geldi 600 tl. herkese bol şans.
Yalan atiyor çekimi paylaşsın görsün herkes öyle lafla olmuyor bu işlerEğer site tokatçı ise bu arkadaş nasıl çekti
Paylaş görsün millet yalan konuşma baribeyler çekimim geldi 600 tl. herkese bol şans.
Bro destek pasif olay şu sabah açılınca destek baglanıcaz bonusu düzeltirecez çekim verecez destek 10:00 00:00 arası aktifmişEğer site tokatçı ise bu arkadaş nasıl çekti
Bende de o hatta var cozebildinmi230 tl çekim vereceğim bilgilendiririm. Hesaba tanımlı bonus hatasından veremiyorum
havale çekimi verdim şu an hocam bekliyorumBende de o hatta var cozebildinmi
BONUS hatası nasıl kalktıhavale çekimi verdim şu an hocam bekliyorum
tekrar deneyin dedi kalktı ne yaptılarsa artıkBONUS hatası nasıl kalktı
Destek yok gozukmüyor sen nasıl baglandıntekrar deneyin dedi kalktı ne yaptılarsa artık
Siteyi yenilediğim de mesaj geldi site mesajı destek bakımda diye şimdi ben de de yok destek 10 dk kadar önce vardı ama.Destek yok gozukmüyor sen nasıl baglandın
Bro destek pasif olay şu sabah açılınca destek baglanıcaz bonusu düzeltirecez çekim verecez destek 10:00 00:00 arası aktifmiş
230 tl çekecem dedin fotoda 469 çekim gözüküyor. 1 saat önce çekim verdin ama fotoda çekim saati 23.00 yazıyor sen çok yanlış gözüküyorsun bilader 😄şu an bekliyor sıram