Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling netherlands | Sdney-Brisbane

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

NoEscapE

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,869
4,865
113
Etkinlik açtığımızda peşimizden köpek gibi koşanlar , DM den para isteyip dilenenler, gönderdiğimizde Allah razı olsun diyip, 1 kere ihtiyacımız olduğunda özelden DM attığımızda görmezden gelip rapor edenler, hepinizi tanıyorum. Hepiniz karaktersiz insanlarsınız.
Dost benim dm onlarla dolu ama birdahakine bu güzel sözün hürmetine seni görücem aklımdasın.

Ümitoloji

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,427
4,077
113
Dost benim dm onlarla dolu ama birdahakine bu güzel sözün hürmetine seni görücem aklımdasın.
dostum düşünmen yeter, DM yi göstersem sana o kadar tanıdık insanlar var ki anlatamam, 200 lira isteyip gönderdiğimizde 3 5 gün sonra DM atıp bizim ihtiyacımız olduğunda görmezden gelip cevap dahi yazmayan karaktersiz kanı bozuklar var.

Kesknly

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,722
2,209
113
Brisbane 4 ledi 😂

Mrlbra

🅔🅛🅩🅔🅜
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,202
496
83
Etkinlik açtığımızda peşimizden köpek gibi koşanlar , DM den para isteyip dilenenler, gönderdiğimizde Allah razı olsun diyip, 1 kere ihtiyacımız olduğunda özelden DM attığımızda görmezden gelip rapor edenler, hepinizi tanıyorum. Hepiniz karaktersiz insanlarsınız.
Malesef%80lik kısım öyle dostum tanımazlar bile

Kesknly

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,722
2,209
113
Maça gel 3.4 oldu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...