Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling netherlands | Sdney-Brisbane

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hayat1kumar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
94,575
50,860
113
sitede 10 bin kaybediyoz ertesi gün sigara parası yok 2 karton al para varken yok daha çok kazanalım diye hayvan gibi basıyoz
Benim hiç öyle huylarim yok ama 5 6 sene öncesine kadar vardı.ama 5 6 yıldır kazanç sağlayın la hemen borç veya ödemeleri yapıyorum para kalmıyor o yüzden kazandigimi kaybetme durumu ortadan kalkıyor 😁

yilmaz1111

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
604
622
93
tebrikler dost şu para mevzuları yüzünden hiç rolling açmıyorum 10 kişiye dağıtsan 11. hakkım yendi diyor

Hantos21

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
770
247
43
Kişi kendinen bilir işi 😁 az adamı tanışan şu cümleyi kurmazdin.ben daha öncede kaç kez gördüm bu arkadaşın etkinlik açtığını ve dağıtım yaptığını.demekki sen kendi Multi hesaplarına ödül gönderiyorsun 😁
Ben foruma etkinlik açmıyorum ki birine göndereyim ileri zeka arkadasim 😁

Hayat1kumar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
94,575
50,860
113
Ben foruma etkinlik açmıyorum ki birine göndereyim ileri zeka arkadasim 😁
O zaman etkinlik yapanlara dil uzatma adam burda iyilik yapıyor adama salliyorsun boş beleş.multisine yolluyormus.benik msj sayıma baktinmi sen?o adamın multisi olma ihtimalim varmı?sen o kdr ileri zekalisin işte 😁

efkalade1

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
17,595
10,049
113
O zaman etkinlik yapanlara dil uzatma adam burda iyilik yapıyor adama salliyorsun boş beleş.multisine yolluyormus.benik msj sayıma baktinmi sen?o adamın multisi olma ihtimalim varmı?sen o kdr ileri zekalisin işte 😁
Sabah sabah gerginsin hemşo

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...