Atarlı kapak sözler nokta com hahaha iyi güldürdün eyv kardeş kendine dikkat et hadi eyv 😁Etme çoluk çocukla muhabbet küstürürsün silme cam kırığıyla götünü kestirirsin. Dikkat et hadi ikile şimdi
Atarlı kapak sözler nokta com hahaha iyi güldürdün eyv kardeş kendine dikkat et hadi eyv 😁Etme çoluk çocukla muhabbet küstürürsün silme cam kırığıyla götünü kestirirsin. Dikkat et hadi ikile şimdi
Kardeşim boomer mısın acabaAtarlı kapak sözler nokta com hahaha iyi güldürdün eyv kardeş kendine dikkat et hadi eyv 😁
Dost benim dm onlarla dolu ama birdahakine bu güzel sözün hürmetine seni görücem aklımdasın.Etkinlik açtığımızda peşimizden köpek gibi koşanlar , DM den para isteyip dilenenler, gönderdiğimizde Allah razı olsun diyip, 1 kere ihtiyacımız olduğunda özelden DM attığımızda görmezden gelip rapor edenler, hepinizi tanıyorum. Hepiniz karaktersiz insanlarsınız.
dostum düşünmen yeter, DM yi göstersem sana o kadar tanıdık insanlar var ki anlatamam, 200 lira isteyip gönderdiğimizde 3 5 gün sonra DM atıp bizim ihtiyacımız olduğunda görmezden gelip cevap dahi yazmayan karaktersiz kanı bozuklar var.Dost benim dm onlarla dolu ama birdahakine bu güzel sözün hürmetine seni görücem aklımdasın.
Git çalışBaşkanım varya ihtiyaçtan öyle yasdim
Malesef%80lik kısım öyle dostum tanımazlar bileEtkinlik açtığımızda peşimizden köpek gibi koşanlar , DM den para isteyip dilenenler, gönderdiğimizde Allah razı olsun diyip, 1 kere ihtiyacımız olduğunda özelden DM attığımızda görmezden gelip rapor edenler, hepinizi tanıyorum. Hepiniz karaktersiz insanlarsınız.