- 1,639
- 1,159
- 113
Canlı valla iptalİptal edildi canlıda 50 kişi var bakalım neymiş sebebi öğrenelim
Canlı valla iptalİptal edildi canlıda 50 kişi var bakalım neymiş sebebi öğrenelim
Tebrikler sağlam siteye benziyor bence kısa sürede oder1k çekim verildi bekliyorum
Dostum umarım inş kazanırsınBen çekim yapabilirsem konu açan arkadaş dm atsın onu da görürüm %10
Ben talep ettiğimde anlık olarak eklendi sanirim şuan herkes bonus talep etti ben bağlanırken hiç sıra yoktu şimdi bi bakayım dedim 90 olmuşBonus 1 saatte ekliyorlar ki daha eklenmedi, hata kaza kazanırsak sabah anca gelir para
Davet maili aldım siteyi bilmiyom cvp vermedi yazdım yarın cvp verirse 20 kişiye mail vercemBen talep ettiğimde anlık olarak eklendi sanirim şuan herkes bonus talep etti ben bağlanırken hiç sıra yoktu şimdi bi bakayım dedim 90 olmuş
Mail icerigini paylaşır misinDavet maili aldım siteyi bilmiyom cvp vermedi yazdım yarın cvp verirse 20 kişiye mail vercem
İçerik yatirimsiz cevrimsiz 250 tl yaziyoMail icerigini paylaşır misin
Mail de kardeşim bile var onu da gördümİçerik yatirimsiz cevrimsiz 250 tl yaziyo
Bana da aynısını söyledi. Fakat çıkan kazanç tüm slotta geçerlidir dedi bilginiz olsun.Freepsinden kazandığınız miktarın 40 katı tutarında çevrim yapmanız gerekmektedir.
Maximum 1.000 ₺ çekim yapabilirsiniz.
Gates Of Olympus , Sweet Bonanza , Starlight Princess , Big bass Bonanza Megaways. oyunlarında geçerlidir.
Banada böyle dedi
Ben aviatör oynadım 2 k çekim verdim silmediler daha 😂Bana da aynısını söyledi. Fakat çıkan kazanç tüm slotta geçerlidir dedi bilginiz olsun.
Max 1 k diyor 😁Ben aviatör oynadım 2 k çekim verdim silmediler daha 😂