Bol şanslar gelmis bile
Aha geldi tbrkler iyide basmissin he
Lavuk mu hayırdır kardeş dostumla doğru konuşAdama bak ne oynasa geliyo sinir oldum Lavuga 😁
Bana yazdı dimi 😅Ulan Memo
Ben derim ki buradakilere bir şey atmasın 4-5 adım gitsin cebimiz para görsün maho ne diyorsun@Mamoste Tebrikler dost kazancın daim olsun
Kaybetse sorumlu sensin kabul mü@Mamoste bi tane daha dene X2 milletin şansına 😅😅
Bizim de dostumuz mahocum latife yapıyoruzLavuk mu hayırdır kardeş dostumla doğru konuş
Kabul ama son haKaybetse sorumlu sensin kabul mü
Var mı cepte bi 2000 dost ona göre kabul et gelirse 50 fazla alırsın yatarsa 2000 parçalarız seniKabul ama son ha
Bnce o top girme.tadinda birakmak iyidir.heralde daha uyumadin guzel kazanmisken vur kafayi yat misil misil uyuKaybetse sorumlu sensin kabul mü
Hayırdır kardeş sorumlu olunca cebinden verecek misin bizim payları?Kabul ama son ha
Knka yatarsa,2000 bulana kadar giremem foruma 😅😅😅Var mı cepte bi 2000 dost ona göre kabul et gelirse 50 fazla alırsın yatarsa 2000 parçalarız seni
Bitirmek ya da ara vermek en iyisiKaybetse sorumlu sensin kabul mü
2000 yapip gelirim forumaHayırdır kardeş sorumlu olunca cebinden verecek misin bizim payları?
Bizim pay derken bu kadar eminsin yani alacağına mahoHayırdır kardeş sorumlu olunca cebinden verecek misin bizim payları?