Girersin dost son görülmeyi kapatmak bize sökmez ben öğreniyorum onlarıKnka yatarsa,2000 bulana kadar giremem foruma 😅😅😅
Girersin dost son görülmeyi kapatmak bize sökmez ben öğreniyorum onlarıKnka yatarsa,2000 bulana kadar giremem foruma 😅😅😅
Sabahtan beri sen dahil 3 kişiyiz dostum bize gelmeme ihtimali 0Bizim pay derken bu kadar eminsin yani alacağına maho
Yok ben hiç bi zaman, profil,dm, son görülme kapatmadım daha da kapatmam 😅Girersin dost son görülmeyi kapatmak bize sökmez ben öğreniyorum onları
Kapalı işte dostYok ben hiç bi zaman, profil,dm, son görülme kapatmadım daha da kapatmam 😅
Suskundan mi tecrubelendin 🤪🤪🤔Girersin dost son görülmeyi kapatmak bize sökmez ben öğreniyorum onları
KapaliYok ben hiç bi zaman, profil,dm, son görülme kapatmadım daha da kapatmam 😅
Ben utanırım artık mahocum hepsi gitti yaramıyor bir işimize başkası alsınSabahtan beri sen dahil 3 kişiyiz dostum bize gelmeme ihtimali 0
Hangisi kapalıKapali
Ne kapalıKapalı işte dost
Bizim üyelik rengi mordu yeşil yaptırdıkSuskundan mi tecrubelendin 🤪🤪🤔
Çaktırmadan cebine koysun dostumBen utanırım artık mahocum hepsi gitti yaramıyor bir işimize başkası alsın
Bana sigara ismarla enisteBen utanırım artık mahocum hepsi gitti yaramıyor bir işimize başkası alsın
Gurcu sigarasi varBana sigara ismarla eniste
Sigarayı bıraktım dost esrar a başladımBana sigara ismarla eniste
Şarapta olur enişte içimiz ısınırSigarayı bıraktım dost esrar a başladım
Önceden cumartesi vardı 10 liraya içerdik şimdi o bile 300-400 olmuşturŞarapta olur enişte içimiz ısınır
Haram boşver, kumara haram demiyorum zaten cebe bişey girmiyoÖnceden cumartesi vardı 10 liraya içerdik şimdi o bile 300-400 olmuştur
Tayyip bitirdi bizi enişte damagimiz kuru geziyozÖnceden cumartesi vardı 10 liraya içerdik şimdi o bile 300-400 olmuştur
Aynen kumardan gelen parayla bi sigara içiyoz o kadar oda mekruhHaram boşver, kumara haram demiyorum zaten cebe bişey girmiyo