- 77,160
- 27,687
- 113
Dıgerı neYok yanına bi maç ekledik beşiktaş yarı dedik o yatar diye düşündük diğeri yatiyo
Dıgerı neYok yanına bi maç ekledik beşiktaş yarı dedik o yatar diye düşündük diğeri yatiyo
Bence roll yapılabilir bana sana bize vs11 bin az para bi adım daha gelmeli diyenler beğensin joe ye kazandırdığımız gibi buraya da kazandırcaz
Kupon nerde AbuzerYok yanına bi maç ekledik beşiktaş yarı dedik o yatar diye düşündük diğeri yatiyo
Dedim gol Geldi porto u19 3.5Dıgerı ne
Girdik o işe bi kere herkes parayı bölelim dedi dost burda mesai harcıyoruz paramızı isteriz Roll bitinceBence roll yapılabilir bana sana bize vs
Bir atm yapsak taksi o kadar yazar enişte beyYok 200 çıkmaz dost şimdi 100 liralık bi kupon atacak 1.85 e Gelırse 10 kişiye 185 dağıtılacak
Az veriyor enişteKupon nerde Abuzer
Hadı bakalımDedim gol Geldi porto u19 3.5
Sende koşarak gidersin genç adamsınBir atm yapsak taksi o kadar yazar enişte bey
Kesnee bereket dostDesteğiniz için sağolun dostlar bir kaç kişiye özelden ulaşacağım
Yazamadığım kişiler bu seferlik hoşgörsün, bir dahakine...
No problemo daım olaDesteğiniz için sağolun dostlar bir kaç kişiye özelden ulaşacağım
Tebrikler kesene bereket hocaDesteğiniz için sağolun dostlar bir kaç kişiye özelden ulaşacağım
Yaşımız Genc olabilir ama yaşantımız ihtiyar tekerlekli sandalye ile taşıyorum hayallerimi enişte beySende koşarak gidersin genç adamsın
Daim olsunDesteğiniz için sağolun dostlar bir kaç kişiye özelden ulaşacağım
Gelir miSantos muciye bile defans defans diyordur
OhhhGelir mi
Gelmemesi daha zor dur bakalimGelir mi
Cek paylas freebet bu anlarim benGelir mi