Oooo şşşşş 1 2 3 beşiktaş beşiktaş lay lay lay lay laaaayÖyle sıkıldım ki şu işlerden yazsan olmuyor yazmasan olmaz
Dil dursa hakim bey tende can durmazzzÖyle sıkıldım ki şu işlerden yazsan olmuyor yazmasan olmaz
Abuzer Betzula da oynuyor mu @AbuzerkömürcüDil dursa hakim bey tende can durmazzz
Hee niyekiAbuzer Betzula da oynuyor mu @Abuzerkömürcü
Bilet etkinliği var yüksek yatırımlar yaptı bilet almış mı onlara o kadar yatırıma 100 tane alırdı en az 500 e 1 bilet Salı dan salıya cekılısi var 250 bin çıkmaz ama belki 30 bin alırdıHee niyeki
Bilet etkinliği var yüksek yatırımlar yaptı bilet almış mı onlara o kadar yatırıma 100 tane alırdı en az 500 e 1 bilet Salı dan salıya cekılısi var 250 bin çıkmaz ama belki 30 bin alırdı
2 lira limit var enişte aw onlarınAbuzer Betzula da oynuyor mu @Abuzerkömürcü
Yatırımdan sonra talep edeceksin benımde öyle gitti 5-6 bilet 5000 yatır arkadan 500 yatır 500 olana veriyo bilet talep et var orda son yatırımı baz alıyor 500 ün katlarına göre otomatik ekliyor çok kişi görmedi onu kaale almadı sağlam yatırım yapanlar ödül alır ordanHangi tarihler gerçi oto eklenmiyosa yalanız
Benimde yatırımlar kallavi 20kda gezdik ama haberim yoktu tabiYatırımdan sonra talep edeceksin benımde öyle gitti 5-6 bilet 5000 yatır arkadan 500 yatır 500 olana veriyo bilet talep et var orda son yatırımı baz alıyor 500 ün katlarına göre otomatik ekliyor çok kişi görmedi onu kaale almadı sağlam yatırım yapanlar ödül alır ordan
15 nisandan sonra başladı zaten 1 ay devam edecek salıdan salıya 1 milyonluk çekiliş diyor hikayedir 1 milyon muhtemelen deBenimde yatırımlar kallavi 20kda gezdik ama haberim yoktu tabi
Bu mallar oranlari dusurmusler ne guzel ugurlu geliyodu suan 1.8 alt 1.8 üst sacma sapan oranlar duzeldi mi bilmiyomBilet etkinliği var yüksek yatırımlar yaptı bilet almış mı onlara o kadar yatırıma 100 tane alırdı en az 500 e 1 bilet Salı dan salıya cekılısi var 250 bin çıkmaz ama belki 30 bin alırdı
Yok be 1 milyon cerez parasi artk15 nisandan sonra başladı zaten 1 ay devam edecek salıdan salıya 1 milyonluk çekiliş diyor hikayedir 1 milyon muhtemelen de
Bana çıksın 250 bin o zaman dostYok be 1 milyon cerez parasi artk