- 6,992
- 8,904
- 113
Kol saati😀yarın dogum gunum cevo ne alcan dostuna
Kol saati😀yarın dogum gunum cevo ne alcan dostuna
İyiyiz dost arada dmden görüşsek çok daha iyi olucaz dost 🤣🤣Eyvallah şükür iyiyiz sen nasilsin😀
Yapma bee o kötü olmuş dostevet dost zebra dayımla aynı gun dogmusuz
Dm açık dost benim her zaman🤗İyiyiz dost arada dmden görüşsek çok daha iyi olucaz dost 🤣🤣
Tekli 2 kombine 1.6 her Mac @manavckombınede 3 oran sartı varmı
Oha eksi 1 eksi 1 biticek yakında maçlarıAlgerin son 5 maçı dostumuzun kasası bizim kasamız maçı takipteyız dost bi beklentimiz yok
Ekli dosyayı görüntüle 223531
Boş sorular sorma dost yarın dedi erhan işte en hediye aliyon kadin dostuna15 i mi yani
takım elbise al dost yuzyuze dolandırırken cıddıyetten odun vermemek lazımKol saati😀
İyi seneler dost antilop filanda var mievet dost zebra dayımla aynı gun dogmusuz
40 dan sonra dedik dost az kaldı@erhanbey22 dost su golu attir da dm kutumu kapatacam seni bekliyorum
dagıtım ayagına paraları alıp kacıyorum ben dost dıger forumlarda mahobey nıckını kullanıyorum@erhanbey22 dost su golu attir da dm kutumu kapatacam seni bekliyorum
Manavcı dan hediyen hazır dost çikita verecek heralde😀takım elbise al dost yuzyuze dolandırırken cıddıyetten odun vermemek lazım
Sana telefon alıcam dost 🤣🤣takım elbise al dost yuzyuze dolandırırken cıddıyetten odun vermemek lazım
ben cıkıta sevmıyorum dost anamur ıyıdırManavcı dan hediyen hazır dost çikita verecek heralde😀
Dost cebinde paran yok nasıl gondercenben cıkıta sevmıyorum dost anamur ıyıdır
meraklısıysan adres ver sana gonderelım dost
yanlıs mesajlar yazıp duzenlıyon mesajları dost gozumuzden kacmıyorİyi seneler dost antilop filanda var mi
Çikitasiz olmaz dost delik büyüdü çikita keser artık gönder gelsinben cıkıta sevmıyorum dost anamur ıyıdır
meraklısıysan adres ver sana gonderelım dost
dk olmus 43 bencesı mı kalmıs dostGelır bence
tahtalıkoy 10 dk once onlınemıs dost dıkkat et ankara cıvarındaydı oÇikitasiz olmaz dost delik büyüdü çikita keser artık gönder gelsin