- 549
- 162
- 43
herkse iyi geclr Allaha emanet sinz
İyi geceler dostherkse iyi geclr Allaha emanet sinz
İyi geceler dost paralandiginda dmlere yaz dostherkse iyi geclr Allaha emanet sinz
Ben bıraktım dost prensesi eniştenin parası cok o oynasın prensesi bu saatten sonraHelal dost bi prensesimiz var desene bugün
Her konuda herkesin başının etini yiyo prenses al da al böyle prenses sevgisi görmedim dostBen bıraktım dost prensesi eniştenin parası cok o oynasın prensesi bu saatten sonra
Para kendınden gitmiyor yaa ondan aldırır kendı almaz gider dede alırHer konuda herkesin başının etini yiyo prenses al da al böyle prenses sevgisi görmedim dost
Erhan dostumuzu dinleyenlerin minimum 50 k borcu var dost aman diyim dikkat etPara kendınden gitmiyor yaa ondan aldırır kendı almaz gider dede alır
prensese para yedırsınlerkı sen cevırırken versın dıye ugrasıyoz enıstePara kendınden gitmiyor yaa ondan aldırır kendı almaz gider dede alır
Ben dinledim aldım dersimi dostErhan dostumuzu dinleyenlerin minimum 50 k borcu var dost aman diyim dikkat et
Bizim dikkat edicek birseyimiz kalmadı cok sukur siz dikkat edin bu saatten sonraErhan dostumuzu dinleyenlerin minimum 50 k borcu var dost aman diyim dikkat et
Yemıyor artık o dumende herkeze neyse bizede aynı muamele bir ayrıcalıgımız yok yani enişte sagol sen Baska bir enişte bulprensese para yedırsınlerkı sen cevırırken versın dıye ugrasıyoz enıste
Donumuz var dost ona da göz dikmez herhaldeBizim dikkat edicek birseyimiz kalmadı cok sukur siz dikkat edin bu saatten sonra
Seher yıldızlı don koleksiyonu var eniştenin dikkat et yaniDonumuz var dost ona da göz dikmez herhalde
İyi bari bendeki baron yazıyo dost dalganın önünden sıyrılıp geçtik desene dostSeher yıldızlı don koleksiyonu var eniştenin dikkat et yani