- 39,524
- 20,518
- 113
Seviliyosun dostBizim dm mız herkese açık
Seviliyosun dostBizim dm mız herkese açık
Ben dırek benzınlıgw koştum aldım garantı olsun dıyeNen bulamadım dost,@erhanbey22 e güvendik yattık.1 paket yerine 2 paket olsun istedik ,çok mu şey istedik dost
İfşala dostdostlarımız konularda 2 kısı 50 dedı kayboldu cok bekledık ama gelen gıden olmadı dost
gorusuruz dost bızım de dm mız herkese acık fıtre ve zekatları cok dusunme dostHadi hayırlı sahurlar ben kaçar dostlar geceniz iyi olsun
Sanada kralHadi hayırlı sahurlar ben kaçar dostlar geceniz iyi olsun
Arada dm ye bak ceccoooHadi hayırlı sahurlar ben kaçar dostlar geceniz iyi olsun
Ooo sen daha ormadamisin yabancı nick kullanan ismini telefuz edemediğim Feridun dostumuz parayı çoktan kaybetmiştir dostdostlarımız konularda 2 kısı 50 dedı kayboldu cok bekledık ama gelen gıden olmadı dost
Selamın aleyküm dost hayırlı ramazanlarOdendi beyler
sinemamı yaptı dıyosun yanı dostOoo sen daha ormadamisin yabancı nick kullanan ismini telefuz edemediğim Feridun dostumuz parayı çoktan kaybetmiştir dost
Aman dost niyetliyizSen genelde yemek yerdin dost
Csnli destekle mi görüşüyorum 😅Selamın aleyküm dost hayırlı ramazanlar
Çabuk tut elini dostumTamam simdi devam edecem kasa 1k olursa eger biraz cekim yapip sans parasi atayim birkaçınıza onun disinda rolle devsm kuponu atiyorum 2 dk ya
700u 1k mı yapmaya calısıyoz dostTamam simdi devam edecem kasa 1k olursa eger biraz cekim yapip sans parasi atayim birkaçınıza onun disinda rolle devsm kuponu atiyorum 2 dk ya
Sinema yapmasa forumda ne işi var dost mesleğimize göz diken çoğaldı dost müzdaribim bu konudansinemamı yaptı dıyosun yanı dost
Sal gelsin reisTamam simdi devam edecem kasa 1k olursa eger biraz cekim yapip sans parasi atayim birkaçınıza onun disinda rolle devsm kuponu atiyorum 2 dk ya
cok talep var dost son zamanlarda sınema sektoruneSinema yapmasa forumda ne işi var dost mesleğimize göz diken çoğaldı dost müzdaribim bu konudan
Aleyküm selam snadaSelamın aleyküm dost hayırlı ramazanlar