- 27,808
- 27,142
- 113
Hadi lan libertad
Dost kulaklar çınlamadı demı 😂Dost valla bu sefer sıkıntı var öyle makara kukara değil sabah payfixler şenlenecek 10 gibi
Dostların olarak seni çok özledik adına mehdiler duzduk ah benim sahtekar sırtlan dostum yol parasını buldun mu eve dönüşAnlatacam dost öyle bir gireyim dedim sabah olsun da bi
Yol parası ?Dostların olarak seni çok özledik adına mehdiler duzduk ah benim sahtekar sırtlan dostum yol parasını buldun mu eve dönüş
Sana inancım kalmadı dostDost valla bu sefer sıkıntı var öyle makara kukara değil sabah payfixler şenlenecek 10 gibi
Seni görmeyeli nikin mahobey olmuş dost biz seni mahoaga bilirdikYol parası ?
Kardeş görende borcumuz var zanneder burdan birinden para aldikda mi vermedik olunca zaten paylaşıyoruz kırıcı oluyorsunuzSana inancım kalmadı dost
Ağalık düzeni bitti dedim kaç kereSeni görmeyeli nikin mahobey olmuş dost biz seni mahoaga bilirdik
Tamam şaka yapmak yok sana dostKardeş görende borcumuz var zanneder burdan birinden para aldikda mi vermedik olunca zaten paylaşıyoruz kırıcı oluyorsunuz
Dostum canım burnumda kusura bakmaTamam şaka yapmak yok sana dost
Biz ordaki subliminal mesajı anlamadık dost affetAğalık düzeni bitti dedim kaç kere
Alınma dost Maho dostumuz sever makara tukara yiTamam şaka yapmak yok sana dost