- 9,273
- 6,080
- 113
Anladım teşekkürler ederim ilk defa bu kadar kazandım ama buna da şükür 🤲🙏🙏Canlı destek de sıra bekleyeceksin aktif bonusunuz var diye çekim yapamıyorum diyeceksin onlar düzeltecek vs 500 çekeceksin sonra hangi yöntemle ise
Anladım teşekkürler ederim ilk defa bu kadar kazandım ama buna da şükür 🤲🙏🙏Canlı destek de sıra bekleyeceksin aktif bonusunuz var diye çekim yapamıyorum diyeceksin onlar düzeltecek vs 500 çekeceksin sonra hangi yöntemle ise
yok yok önce paparan varsa onunla dene yoksa banka havalesi çekOynamaya devam edeyim mi cekebilir miyim yüksek bende çevrim tamamlayacam diye yüksek basıyordum hızlı hızlı
Usta bu kaçıncı ikaz böyle insanların bu forumda yeri yok niyetleri bozuk
Anladım o zaman 500 çekecemÇevrim yok max 10 katı çekiliyor çevrim değil 10 katı dediği çekeceğin para
Ya canli deztek yanlis bilgi vemis yada sen yanlis anlamissin.cek 500u 😉Oynamaya devam edeyim mi cekebilir miyim yüksek bende çevrim tamamlayacam diye yüksek basıyordum hızlı hızlı
site hakkında bilgim yok gördüm paylaşmak istedim lisansı filan var inceledim azcık ilgilenen buyursun 1 kat çevrim 10 kat çekimi var.Canlı destekten talep ediyosunuz yarım saat içinde ekleniyor
Eklenmedi bile daha kafayı bozacazYa canli deztek yanlis bilgi vemis yada sen yanlis anlamissin.cek 500u 😉
Bana ne yazdigini gordunmu?bu adam burda kuponu yatti fiye youtubeden ana baci birakmadi butun foruma kufur etti video ile bide hala burda ayni seye yelteniyor yapardaUsta bu kaçıncı ikaz böyle insanların bu forumda yeri yok niyetleri bozuk
Yutuburmu buBana ne yazdigini gordunmu?bu adam burda kuponu yatti fiye youtubeden ana baci birakmadi butun foruma kufur etti video ile bide hala burda ayni seye yelteniyor yaparda
O zaman niye barınıyor kiBana ne yazdigini gordunmu?bu adam burda kuponu yatti fiye youtubeden ana baci birakmadi butun foruma kufur etti video ile bide hala burda ayni seye yelteniyor yaparda
Gerek varmi bro youtuburluga.sende kolaylikla yaparsin o isi.videoyu hazirladi duduz gitti.yanlisim yoksa videoyu burayada atmistiYutuburmu bu
2 kez reddedildi bonus talebi silindiBunların vereceği bonusun da bunların maslaginin da taslağının da
reis 450 mi yoksa tam 500 olarak mı çekim verdin?500 papara cektim simdi allah razi olsun bonusu paylasandan ilac gibi geldi .
kral hesabim bonuslarim den slot u seçip büyük harfle deneme yazacaksin2 kez reddedildi bonus talebi silindi