- 204
- 114
- 43
Ben kardeşimin kini yazdım kralbanka havalesinde yakınınızın tc sine ne yazıyorsunuz arkadaşlar. 5 kere red verdi bana
Ben kardeşimin kini yazdım kralbanka havalesinde yakınınızın tc sine ne yazıyorsunuz arkadaşlar. 5 kere red verdi bana
Yorumun düzenlendi Argo kullanmazsan sevinirim dostumBunların vereceği bonusun da bunların maslaginin da taslağının da
ödeme geldi mi reisBen kardeşimin kini yazdım kral
Tamam kral pardon normalde yapmam da 2 kere silinince bonus biraz tepem attıYorumun düzenlendi Argo kullanmazsan sevinirim dostum
ne kadar sürede ve hangi yöntemle çekim vermiştin kardeşim250 tl geldi benim tsk maslak
reis hangi yöntemle çektin250 tl geldi benim tsk maslak
Papara ile 15 dk sürdüne kadar sürede ve hangi yöntemle çekim vermiştin kardeşim
Payfix le geldi şimdi kral ödemeödeme geldi mi reis
O pust kurnaz ya Multi açmış birde amacı milleti uzaklastirmakAnnene kufur ettirmek hosunami gidiyor?betasus orasi orco amacin ne pis mikrop.butun foruma ana baci sovdun ve hala burdasin ya ben anlamiyorum.
Reis 785 di bakiye aktif bonus var diyordu canli 50 sini sildi 735 di 500 cekim verdim cekim esnasinda 235 i sildiler 500 10 dk da geldireis 450 mi yoksa tam 500 olarak mı çekim verdin?
big bassdaHangi oyun ile katladın dost
TbrklerReis 785 di bakiye aktif bonus var diyordu canli 50 sini sildi 735 di 500 cekim verdim cekim esnasinda 235 i sildiler 500 10 dk da geldi
Devam ediyor mu? İptal diyorlarO kdr sorunlu bi insan anla iste.adiligin bu kdri.su forumda onun kdr cirkef bi insan yok.neyse isin asli su Ekli dosyayı görüntüle 273737
Valla canli bitti falan demedi ss attim ibitse bitti derdiDevam ediyor mu? İptal diyorlar
EyvallahValla canli bitti falan demedi ss attim ibitse bitti derdi