- 800
- 280
- 63
Gelmemiş ki kralDostum mailine gir kayıt olduğun zaman kod gelmiştir o kodu gir oluyor
Gelmemiş ki kralDostum mailine gir kayıt olduğun zaman kod gelmiştir o kodu gir oluyor
Sms gelmis olmasi lazim. Gelmediyse canli destege ilet kod gonderirlerGelmemiş ki kral
Ilgilenmiyorlar kullanıcı adını alıp ara ara bağlan diyorlar 4 saattir halledeceklerSms gelmis olmasi lazim. Gelmediyse canli destege ilet kod gonderirler
Kod istediginde ara ara baglan demeleri sacma. Bana kod gonderin diceksin.Ilgilenmiyorlar kullanıcı adını alıp ara ara bağlan diyorlar 4 saattir halledecekler
Biz birşey yapamıyoruz alt yapıya bildirdik diyorlar saçma saçma şeyler para yatırma açık çekme kapalı hahaKod istediginde ara ara baglan demeleri sacma. Bana kod gonderin diceksin.
Anladim dost. Umarim çekersinBiz birşey yapamıyoruz alt yapıya bildirdik diyorlar saçma saçma şeyler para yatırma açık çekme kapalı haha
Deneme bonusu zamanı bitmiştir diyor ne diyon sensite hakkında bilgim yok gördüm paylaşmak istedim lisansı filan var inceledim azcık ilgilenen buyursun 1 kat çevrim 10 kat çekimi var.Canlı destekten talep ediyosunuz yarım saat içinde ekleniyor
Konu dün açılmış adama ne laf söylüyorsunDeneme bonusu zamanı bitmiştir diyor ne diyon sen
gKonu dün açılmış adama ne laf söylüyorsun