Mesajımı gördüysen bakiyemi sildiklerini görebilirsinBeyler bu site ödemeleri sorunsuz gönderdimi
Yatırım yapmayı dusunuyorum
Mesajımı gördüysen bakiyemi sildiklerini görebilirsinBeyler bu site ödemeleri sorunsuz gönderdimi
Yatırım yapmayı dusunuyorum
Banada aynısını diyorlarPapara olsa papara talep veririz heralde alçaklar ya başkasının paparasına çekin diyorlar dolandırıcı bunlar
Var benim oluruz sıkıntı yokYokmu forumda bi arkadaş paparası olan bize yardımcı olsa
ver dostum başka papara ya yokmu arkadaşın güvendiğin biriBanada aynısını diyorlar
Yok valla dostum kimse yok vallaver dostum başka papara ya yokmu arkadaşın güvendiğin biri
Doğru diyorsun üstadForumdan kimseye çektirme kardeşim adam parayı atmaz sana demedi deme çok sıkıntılı adam var
Yazinn benimkini vereyim payfix olarak atayım geriver dostum başka papara ya yokmu arkadaşın güvendiğin biri
Dostum istersen yaz benim paparayi forumun eski aktif üyesiyiz gelince gönderirim iki dakikada sorun olmazYok valla dostum kimse yok valla
Baska ısıme kayıtlı dıye odemezler tahmınımDostum istersen yaz benim paparayi forumun eski aktif üyesiyiz gelince gönderirim iki dakikada sorun olmaz
Doğru diyorsun dost yanlız bu adamin kumar kriziyle değil kanıyla alakaliBen de forumun eski üyesiyim normalde çekerdik senin paparaya ama bu illette yani bu kumar işinde kimsenin ne yapacağı belli olmuyor.
Adam para geldiği halde gelmedi der gider siteye yükler kumar krizi tuttuysa o para gitti demektir bütün emek çöp olur.
Bakiyesini silmisler rulet oynamış zannedersem 😐Baska ısıme kayıtlı dıye odemezler tahmınım