- 442
- 440
- 63
oh son saniye üçlükte dondum kaldım
Kim olsa donar kalır aga normaloh son saniye üçlükte dondum kaldım
7k hedeften artmis dost
Aynen valla sans bizden yanaydı tebrikler tekraroh son saniye üçlükte dondum kaldım
Pyhahahaha7k hedeften artmis dost
Afiyet olsun 😂son saniye elim ayağım dolandı birbirine teşekkürler arkadaşlar sinerjiniz için, iki dk yüzümü falan yıkayayım kendime geleyim
vallahi benim kalp ritim tavan olurdu ama ben alt almazdım 1.per bası 42 felan alırdım son 2 dk böyle atmazlardı yatardımson saniye elim ayağım dolandı birbirine teşekkürler arkadaşlar sinerjiniz için, iki dk yüzümü falan yıkayayım kendime geleyim
duşa girde gel kanka sağlam olsunson saniye elim ayağım dolandı birbirine teşekkürler arkadaşlar sinerjiniz için, iki dk yüzümü falan yıkayayım kendime geleyim
Kafanı topla gel.son saniye elim ayağım dolandı birbirine teşekkürler arkadaşlar sinerjiniz için, iki dk yüzümü falan yıkayayım kendime geleyim
Birde bayil istersen dost puahhahahson saniye elim ayağım dolandı birbirine teşekkürler arkadaşlar sinerjiniz için, iki dk yüzümü falan yıkayayım kendime geleyim
Klâsik ben de aynı son dk 1 sayı çıkmaz yatardimvallahi benim kalp ritim tavan olurdu ama ben alt almazdım 1.per bası 42 felan alırdım son 2 dk böyle atmazlardı yatardım
bu miktarları bastığın zaman anlarsın dostBirde bayil istersen dost puahhahah
Kesinlikle değerini biliyorsan paranin herzaman kazanırsın lavabualli oynarsan kaybedersinbu miktarları bastığın zaman anlarsın dost
Yok be ironi yaptı dostbu miktarları bastığın zaman anlarsın dost
ilk adımdan giden 6k vardı onun için öyle ayarladım7k hedeften artmis dost
Slotta tek elde o civarda satin almisligimiz var dost sporda maks 12k civari basarim ne kadar param olsadabu miktarları bastığın zaman anlarsın dost