- 17,974
- 8,884
- 113
Evet beyler koyunu kestik sıra geldi deveye bahse var mısınız beş dakikaya burası 256 olur 😂😂
Helal dost muhasebecisin galibailk adımdan giden 6k vardı onun için öyle ayarladım
ağanın eli tutulmaz derler bakacazEvet beyler koyunu kestik sıra geldi deveye bahse var mısınız beş dakikaya burası 256 olur 😂😂
Kimse yoktu galiba 4 5 Max kisiEvet beyler koyunu kestik sıra geldi deveye bahse var mısınız beş dakikaya burası 256 olur 😂😂
kesene bereket kanka@Danger38 kendin dahil toplam 7 kişilik bir liste yapar mısın takip edenlerden sana zahmet
Bilmiyorum vallaKimse yoktu galiba 4 5 Max kisi
listeyi yapıp kitlettir konuyu kanka karışır burası yoksa@Danger38 kendin dahil toplam 7 kişilik bir liste yapar mısın takip edenlerden sana zahmet
Kral liste ben yapmasam olur mu telefondayim zor olur o yüzden@Danger38 kendin dahil toplam 7 kişilik bir liste yapar mısın takip edenlerden sana zahmet
tamamdır @butragueno yardım eder misin kanka@JanValjaN tamam dost sen yapar mısın listeyi takip edenlerden max 7 kişi olacak şekilde
Baştan beri takip eden kişi sayısı az çok belli zaten dostum sen listeyi çıkartamamdır @butragueno yardım eder misin kanka
En baştan beri değil mi bu dost@JanValjaN
@butragueno
@tekalali6767
@Danger38
@halil889*
ben bunları çıkarabildim beyler var mı sizin fikriniz
@masterpiece
nerdeydin kankaBende varım
Çekim yaptın mı kankaevet listeyi alalım dostlar, dışarıya çıkıcam