Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Deneme Bonusu Matixbet 100 FreeSpin Deneme Bonusu

kanarya0237

Aktif Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
96
20
8
Ben geçe çekim vermiştim iptak etmişler sabah tekrar verdim 6 saatte işleme bile almadılar
5 saattir ödeme yapmıyor ilk güncelleme var dediler şimdide yoğunluk var tüm birimler çekim işlemleriyle ilgileniyor diyip kapatıyor canlı desteği para tokatlamaya çıktılar umdukları gibi gitmedi bence yatırım yaparlar diye umdular kimse yatırım yapmayınca para kalmadı bunlarda parayı odiyemiyorlar

karate61

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
312
146
43
Dolandirici oclar yalan site cekim yaptim diyenlerin hepsinin bu sitenin elemanlari olduguna inandinizmi simdi

Revival

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,997
1,557
113
5 saattir ödeme yapmıyor ilk güncelleme var dediler şimdide yoğunluk var tüm birimler çekim işlemleriyle ilgileniyor diyip kapatıyor canlı desteği para tokatlamaya çıktılar umdukları gibi gitmedi bence yatırım yaparlar diye umdular kimse yatırım yapmayınca para kalmadı bunlarda parayı odiyemiyorlar
😂🤣😂😂

yldrm28

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
361
196
43
Bu ödedi diyenler kesin site elemanıdır. Yalan yanlış şeyler. Adam talep veriyor 1 dkda ödeniyor böyle çelişki olamaz.
Niye olmasın 14 saat bekledim 3 kere iptal ettiler en sonunda temsilci baya darladım konuşurken çekim ver dedi saniyesnde ödedi

yldrm28

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
361
196
43
Neden senin bu kadar agrina gidiyor kardeş site elemanıdır yoksa. Kapatsın konuyu bonusta bitmiş zaten ödemede yapmıyorlar ne diye kalıyor burda biri gider yatırım yapar ona yazık olur.
Bonus yok kapansın zaten ama çoğu kişi ödeme aldı adamların hakkına girme