Ben geçe çekim vermiştim iptak etmişler sabah tekrar verdim 6 saatte işleme bile almadılarÖdendi arkadaşlar site ödeme yapıyor
Ben geçe çekim vermiştim iptak etmişler sabah tekrar verdim 6 saatte işleme bile almadılarÖdendi arkadaşlar site ödeme yapıyor
5 saattir ödeme yapmıyor ilk güncelleme var dediler şimdide yoğunluk var tüm birimler çekim işlemleriyle ilgileniyor diyip kapatıyor canlı desteği para tokatlamaya çıktılar umdukları gibi gitmedi bence yatırım yaparlar diye umdular kimse yatırım yapmayınca para kalmadı bunlarda parayı odiyemiyorlarBen geçe çekim vermiştim iptak etmişler sabah tekrar verdim 6 saatte işleme bile almadılar
Reis site ip diyip ödemeyecek kadar oe 1-2 kişi ödeme almış gerisi yokAcil bunlarin banlanmasi lazim
14 saatin sonunda aldım temsilciyi darladım saniyesinde yatırdılar
Al kardeş 14 saat sonunda geldi
😂🤣😂😂5 saattir ödeme yapmıyor ilk güncelleme var dediler şimdide yoğunluk var tüm birimler çekim işlemleriyle ilgileniyor diyip kapatıyor canlı desteği para tokatlamaya çıktılar umdukları gibi gitmedi bence yatırım yaparlar diye umdular kimse yatırım yapmayınca para kalmadı bunlarda parayı odiyemiyorlar
Ne 14 saati kardeş 15:53 te talep vermişsin bir dkda ödenmiş bu nasıl çelişkiAl kardeş 14 saat sonunda geldi
Bu ödedi diyenler kesin site elemanıdır. Yalan yanlış şeyler. Adam talep veriyor 1 dkda ödeniyor böyle çelişki olamaz.Gece 12 de talep verdim hala gelen giden yok ödemez bi ibneler
Niye olmasın 14 saat bekledim 3 kere iptal ettiler en sonunda temsilci baya darladım konuşurken çekim ver dedi saniyesnde ödediBu ödedi diyenler kesin site elemanıdır. Yalan yanlış şeyler. Adam talep veriyor 1 dkda ödeniyor böyle çelişki olamaz.
Aynn site adamıyım site övüyom 14 saat sonra para gönderdiler baya hızlılarBu ödedi diyenler kesin site elemanıdır. Yalan yanlış şeyler. Adam talep veriyor 1 dkda ödeniyor böyle çelişki olamaz.
Konu kilit @Shellac ödeme falan gelmiyor konu kilit adamlar kimlik avına çıkmış yada paralari yokAynn site adamıyım site övüyom 14 saat sonra para gönderdiler baya hızlılar
Ödemem geldi ama 14 saat sonraKonu kilit @Shellac ödeme falan gelmiyor konu kilit adamlar kimlik avına çıkmış yada paralari yok
Neden senin bu kadar agrina gidiyor kardeş site elemanıdır yoksa. Kapatsın konuyu bonusta bitmiş zaten ödemede yapmıyorlar ne diye kalıyor burda biri gider yatırım yapar ona yazık olur.Ödemem geldi ama 14 saat sonra
Bonus yok kapansın zaten ama çoğu kişi ödeme aldı adamların hakkına girmeNeden senin bu kadar agrina gidiyor kardeş site elemanıdır yoksa. Kapatsın konuyu bonusta bitmiş zaten ödemede yapmıyorlar ne diye kalıyor burda biri gider yatırım yapar ona yazık olur.
Çoğu kişi dediğin senle birlikte 3-4 kişi bir elimin parmağını geçmezBonus yok kapansın zaten ama çoğu kişi ödeme aldı adamların hakkına girme