- 665
- 294
- 63
Çoğu kişi almış 10 kişi falan rahat gördüm zaten yazan 20 kişi var bi tek sen alamamışsın. Merak etme alırsın😊Çoğu kişi dediğin senle birlikte 3-4 kişi bir elimin parmağını geçmez
Çoğu kişi almış 10 kişi falan rahat gördüm zaten yazan 20 kişi var bi tek sen alamamışsın. Merak etme alırsın😊Çoğu kişi dediğin senle birlikte 3-4 kişi bir elimin parmağını geçmez
Knk dolandırıcı site kimse ne para yatırsin nede üye olsun kimlik avına çıkmışlar bu ödedi diyenler site alemanlari çok belli şerefsiz doldu etraf konu kilit benimde aynı şekilde dünden beri ödeme gelmiyor her seferinde farklı bir yalan uyduruyorlar. Bekleme boşuna..Ekli dosyayı görüntüle 683306Ekli dosyayı görüntüle 683307
Ben umudu kestim geri kalan arkadaşlara başarılar diliyorum
bende bekliyorum kanka sakin ol denemeden çektik zatenGece 2 den beri 250 gondericekler. Tam bir kasar site. Sakin yatirim yapmayin.
2 saat canlı destekle tartıştım ikna ettim ve ödedi sizde deneyin bu ekran görüntüsünu atin adaminki neden bu kadar erken ödendi diyin üstüne gidin oderlerbende bekliyorum kanka sakin ol denemeden çektik zaten
Sitenin adamları geldi 😂😂Ödeme geldi 24 saat sonra
Valla site adamı degilimde yinede sen bilirsinSitenin adamları geldi 😂😂
Kral attık bakalım nolcak2 saat canlı destekle tartıştım ikna ettim ve ödedi sizde deneyin bu ekran görüntüsünu atin adaminki neden bu kadar erken ödendi diyin üstüne gidin oderler
burdan yapabileceğim farklı bir işlem yoktur diyip duracak kanka ben denedim boşver.Kral attık bakalım nolcak
Kanka işin garip tarafı senin red vermişler tekrar talep etmişin benim bakiye düzenlediler çekim de beklemede gözüküyor2 saat canlı destekle tartıştım ikna ettim ve ödedi sizde deneyin bu ekran görüntüsünu atin adaminki neden bu kadar erken ödendi diyin üstüne gidin oderler
Yaw zaten öyle dedi de işte yetkili birime ilettik falan da dedi bakacaz kimin şeyi daha büyükburdan yapabileceğim farklı bir işlem yoktur diyip duracak kanka ben denedim boşver.
Yetkili araması bile talep ettim sözde kimden talep ettiysem
Bunların lisans da var herhalde altta baktım da gerçek mı acaba anlayan var miburdan yapabileceğim farklı bir işlem yoktur diyip duracak kanka ben denedim boşver.
Yetkili araması bile talep ettim sözde kimden talep ettiysem