- 18,910
- 13,087
- 113
Feromm bugün bekliyorum içerden kasarlik yapmazlarsa gorucem can kardesimi seniKolonya
Feromm bugün bekliyorum içerden kasarlik yapmazlarsa gorucem can kardesimi seniKolonya
Dost o zengin işi biz fakiriz parlement içiyoruzAma kafamız nasıl güzel kaçak tütün
Kankam içmeye gerek yok borçları düşününce zaten otomatik olarak kafamız guzellesiyor@crazyboys agacim senin kasa 24 konuna yetisemedim afiyet olsun ne içiyon kafamız güzel yazmissinda
Aynen öyle aga haftasonu geldi cepde kuruş yooKankam içmeye gerek yok borçları düşününce zaten otomatik olarak kafamız guzellesiyor
Bayspini kovalıyoruz kankiAynen öyle aga haftasonu geldi cepde kuruş yoo
50 olsa alicamda o bile yok fena bodozladik aga 2 hafta önce 20 25 karla geziyordum awBayspini kovalıyoruz kanki
Olsa atardım kanka az önce tumbetin puanı ie denedim olmadi50 olsa alicamda o bile yok fena bodozladik aga 2 hafta önce 20 25 karla geziyordum aw
Eyv agacim niyetin yeterOlsa atardım kanka az önce tumbetin puanı ie denedim olmadi
Mayko sen bu konularda yorum yapmaVallaha varsa ben gecenkihatamdan sonra 350 yi bırak 85 k 10 k yaptimmi direk çekerdim arkadaş elinin tersiyle itmiş resmen aga
Dogru abiMayko sen bu konularda yorum yapma
HaklıMayko sen bu konularda yorum yapma
A.s hayırlı cumalar emmiSelamlar... Hayırlı cumalar herkese.
Harbimi diyon abi amcada harbiden fena disiplinmiymis haArkadaşlar cuma namazında vaazda hoca ne söyledi, babam camiye gidip gitmediğimi kontrol için bana soru soracak. Bilen varsa söyleyebilir mi?
Ses tonumdan anlıyor aq gitmediğimi.Harbimi diyon abi amcada harbiden fena disiplinmiymis ha
Mevlidi nebi ile ilgili hutbe verdiArkadaşlar cuma namazında vaazda hoca ne söyledi, babam camiye gidip gitmediğimi kontrol için bana soru soracak. Bilen varsa söyleyebilir mi?
Allah yardimcisn olsun abi hemen cozmen lazım bu olayiSes tonumdan anlıyor aq gitmediğimi.
hmm cidden mi googlya bakım bişeyler toparlayayimMevlidi nebi ile ilgili hutbe verdi