- 457
- 213
- 43
Akşama kazana olmaz
Hayal kurmayın
Hayal kurmayın
aynen öyle bi yemeğimizi yiyelim akşamda biz yediricez@vado90 @Gfbridvan1907 iple çekiyorum saati iple Kadıköyde kıyım olacak ne canlar yakacik
o da bi sakatlanırsa ne gülerim varyaKadrolar bunu gösteriyor reis osimhen hariç rezalet kadro
Ben Beşiktaşliyim ama o adam Mourinho li fenere çok yakışırdı Okan buruk osimhen eğreti durduo da bi sakatlanırsa ne gülerim varya
Masayı hazırla dost maçı sende izleyeceğiz@vado90 @Gfbridvan1907 iple çekiyorum saati iple Kadıköyde kıyım olacak ne canlar yakacik
Birde iyi tarafından bak dost 250 den asagi da inmiyorMayko bugün sabahtan beri 50 yatırıyorum 250 cekiyorum lan arkadaş 5 sitede de aynısı oldu sanki anlaşmışlar 250yi geçmiyor
Adam bjk kırmızı çizgimizBen Beşiktaşliyim ama o adam Mourinho li fenere çok yakışırdı Okan buruk osimhen eğreti durdu
Esecezzzz renktasim@vado90 @Gfbridvan1907 iple çekiyorum saati iple Kadıköyde kıyım olacak ne canlar yakacik
Aynen doğru vallaBirde iyi tarafından bak dost 250 den asagi da inmiyor
Tek aşkımızAdam bjk kırmızı çizgimiz
Gelmeseydi çoktan konu acmisti forumu hepimizi tek ayak üstüne dikmişti dost gelmiş ki sesi soluğu çıkmıyorGeldimi paran 1500.kanka
🤣 Vado yedin mi yemeğiniaynen öyle bi yemeğimizi yiyelim akşamda biz yediricez
hep bu @Mayko78 nun gazına geldik🤣 Vado yedin mi yemeğini
ya yok bizimkiler çok beceriksiz m.k bak ciddi diyorum 12 şut var isabetli nasıl penaltıyla gol atıyorsun abi şaka gibi çok kötü vuruşlar bizim mal kalecimiz sağolsun 2 golü boş boş yedi zaten ilk gol tam rezillik zatenAw bu fener beni harbi kanser edicek aw takimi beni 20 sene cokertti
Sağlık olsun yenmekte var yenilmektehep bu @Mayko78 nun gazına geldik
Senin gibi gsliye canım fedaSağlık olsun yenmekte var yenilmekte
Allah aşkına o kadar maç içinden gidip onu mu oynadınHandikapi 6.80 orandan bildik gittik manudan yattık ya. Gitti 10k
orası öyle tabi de çok beceriksiz bizimkiler son vuruş hiç yok penaltı bile penaltı değilmiş heralde hakem kg ve üst oynadı snsnsb ne bilim cidden şaka gibiSağlık olsun yenmekte var yenilmekte