- 15,754
- 8,672
- 113
@atakans53 gerçi bu rulet mulet bilmem ne işinde,site bişey dedi mi,daha farklı bi sonuç cikaramazsin adminlerde ayni lafı iletir sana soyliyim
Düştü mü paraKasa 67 bin oldu slotta çevirdim
11 bin di 67 bin olduDüştü mü para
Çek kaç, bidaha da uğrama o siteye11 bin di 67 bin oldu
50 bin verdim kontrol ediyorlarmış şuanÇek kaç, bidaha da uğrama o siteye
Hadi inşallah çekersin,iceride birakmasaydin keske,bunlar odememeye çalışıyor zaten,onla da kazanç olur basın ağrır50 bin verdim kontrol ediyorlarmış şuan
@atakans53 biz 300-500 için çabalıyoruz sabah sabah 17 bin az değil
Oh süper tebrikler, afiyet olsun
Hocam teşekkür ederim geldiği zaman dağıtım yapmak istiyorum ama nasıl yapacağım forumdan pek anlamıyorumOh süper tebrikler, afiyet olsun
Dm den yazarsın istediğin kisilere,oradan payfix vs yazarlar sana öyle atarsın,hemde destek olmuş olursun,herkes derbiden batti dünHocam teşekkür ederim geldiği zaman dağıtım yapmak istiyorum ama nasıl yapacağım forumdan pek anlamıyorum
Ah agacim ah ah memom ahBende öyle eskiden maaş i alırdım,haftasonu bülten cok güzel olur sermaye yapim derdim,cuma akşamı maaşı bi yerdim, cumartesi pazara gene oynayamazdim ahahah
Hocam dün dükkan battı harbiden söyle bir pilav dağıtta kendimize gelelimHocam teşekkür ederim geldiği zaman dağıtım yapmak istiyorum ama nasıl yapacağım forumdan pek anlamıyorum
@mehmetinho memo sana yazsn yardımcı.olsun dost gardasim çözerHocam teşekkür ederim geldiği zaman dağıtım yapmak istiyorum ama nasıl yapacağım forumdan pek anlamıyorum
Yol param kalmıyordu işe gidecek, yanımda çalışan kadın borç veriyodu rezillik 😃Ah agacim ah ah memom ah
Nohutlu mu olsunHocam dün dükkan battı harbiden söyle bir pilav dağıtta kendimize gelelim