- 18,860
- 13,058
- 113
Ulan aga ya sende dede harbiden aksiyonlar hiç bilmiyormuş he ne hale soktu bu kumar kervanı bizi beYol param kalmıyordu işe gidecek, yanımda çalışan kadın borç veriyodu rezillik 😃
Ulan aga ya sende dede harbiden aksiyonlar hiç bilmiyormuş he ne hale soktu bu kumar kervanı bizi beYol param kalmıyordu işe gidecek, yanımda çalışan kadın borç veriyodu rezillik 😃
Tavuklu emrahimNohutlu mu olsun
Tavuklu emrahim
[/QUOTE horozlar ile fingirdeşmeyen tavuk bulmamız lazım
Adam gibi adam memom@atakans53 senin Dm kapalı sen bana yazarsın, kaç kişi kaç miktar olduğunu dost, yardımcı oluruz
Sende öylesin renktasAdam gibi adam memom
Nasıl açacağım dm yi vevopayfix ver dedi verdim pendigde şuan@atakans53 senin Dm kapalı sen bana yazarsın, kaç kişi kaç miktar olduğunu dost, yardımcı oluruz
Profil gizlilik de sonra sana direk kimler mesaj gönderebilir sekmesini sadece üyeler seç tamam deNasıl açacağım dm yi vevopayfix ver dedi verdim pendigde şuan
İyi islemdeymis pending demek isleme alınmış, nikime bas dm baslat yaziyoNasıl açacağım dm yi vevopayfix ver dedi verdim pendigde şuan
Fotoğrafa tıklayınca sağ alttaNasıl açacağım dm yi vevopayfix ver dedi verdim pendigde şuan
Bulamadım ödediler bu arada nasıl yapalım şimdiFotoğrafa tıklayınca sağ altta
Memoya telegramini yaz dost ordan hallederBulamadım ödediler bu arada nasıl yapalım şimdi
Sen bu kurtlar sofrasından çıkamazsan ona yanarımBulamadım ödediler bu arada nasıl yapalım şimdi
Arkadaşlar yönlendirsin seniBulamadım ödediler bu arada nasıl yapalım şimdi
😁😁😁😁😁😁😁Sen bu kurtlar sofrasından çıkamazsan ona yanarım
Tamamdır dost 5 kişi 1 k yaparızTamam hocam 5 kişi 1k yapın yada 5k yı aranızda bölün nasıl isterseniz
Helal kokuyu aldınSen bu kurtlar sofrasından çıkamazsan ona yanarım