- 34,428
- 15,149
- 113
Hallettim 2 gün önce bir buçuk k daha adliye ile bayağı bir görüşmememiz lazımSana yok muro,sana versek adliyeye gidecek para
Hallettim 2 gün önce bir buçuk k daha adliye ile bayağı bir görüşmememiz lazımSana yok muro,sana versek adliyeye gidecek para
Dogru yasom vallahaKral fanatiklik falan boş iş ya .kulüpler milyonları götürüyor bizde tartışıyoruz. 😅 geçmiş olsun
Ulan Mehmet 2 dakikada bizi yok ettin öyle olsun sıkıntı yokYok aga @Muroo1988 bu arkadaşımız var
Adamsın dost, inşallah kazancın daha da katlanır,bizde yokluktayken ilaç olucak38 dk falan var
Eyw dostumBen,sen,Rıdvan,mayko,doncaster
O zaman 38 DKK sonra görüşürüz dost38 dk falan var
Sen yazdım ya dost alintilayim,5 kişi işte,ben,mayko,muro,ridvan,doncasterUlan Mehmet 2 dakikada bizi yok ettin öyle olsun sıkıntı yok
Atakans vevo sadakatini taktir ediyor bugün saat 2 de ela isimli yatta kaçış planı yapacak olan sitenin elamanlari parana çekmeden git al agacim38 dk falan var
Ne demekAdamsın dost, inşallah kazancın daha da katlanır,bizde yokluktayken ilaç olucak
Sabah sabah biraz tansiyonları yükseltelimSen yazdım ya dost alintilayim,5 kişi işte,ben,mayko,muro,ridvan,doncaster
Maykom ya hemen vip olmuş 😎Sen yazdım ya dost alintilayim,5 kişi işte,ben,mayko,muro,ridvan,doncaster
Olm adam ciddi anlicak karıştırma ortalığı 😅Atakans vevo sadakatini taktir ediyor bugün saat 2 de ela isimli yatta kaçış planı yapacak olan sitenin elamanlari parana çekmeden git al agacim
Yasom atakans kardesimize mesai harcadık ya şuan gündem twitte #atakanscekimvevo😁😁😁Maykom ya hemen vip olmuş 😎
Gelince bana çağır at dostSabah sabah biraz tansiyonları yükseltelim
ŞşSabah sabah biraz tansiyonları yükseltelim
Ortak dm yapar yaGelince bana çağır at dost
Ridom bildirimimizi unutmaGelince bana çağır at dost