Burdayız 😂Son 27 dk bende süre tutuyorum 😃
Burdayız 😂Son 27 dk bende süre tutuyorum 😃
Sandıkları terketmeyinnnnBurdayız 😂
Evet bonuslar kısmından çıkıyo dost ne kadar süresi var falan diye aylık da var ama aylık kayıp 25 k mı olması lazımdı valla yalan olmasınBu mesele arada bir 100 TL atıyorum 200'de başlıyorum ama bir türlü bini yapamadım Kaybım var orada haftalık kayıp mı alabiliyoruz buradan bu şekilde
Daha çok uzun süre önce 38 değil miydi zaman hiç geçmemişSon 27 dk bende süre tutuyorum 😃
Haftalık kayıp ne kadar olması lazımEvet bonuslar kısmından çıkıyo dost ne kadar süresi var falan diye aylık da var ama aylık kayıp 25 k mı olması lazımdı valla yalan olmasın
Bizde reisBurdayız 😂
BakayımHaftalık kayıp ne kadar olması lazım
Öyle yaw zaman istediğin zaman geçmiyorDaha çok uzun süre önce 38 değil miydi zaman hiç geçmemiş
Tahminlerime göre çekim talebi verip geri gelcek@atakans53 kadim dost burdamisin @mehmetinho aga burdamsn😀😀
Başka tarayıcı da deneEkli dosyayı görüntüle 623210Hesaptan attı beni sonra kodu girdiğimde geçerdiz diyor yada böyle kalıyor doğrula dediğim zaman nasıl yapıcaz
Doğrulama yerine bir kere yenile Sayfayı başka sayılar çıkıyor onunla gir girerEkli dosyayı görüntüle 623210Hesaptan attı beni sonra kodu girdiğimde geçerdiz diyor yada böyle kalıyor doğrula dediğim zaman nasıl yapıcaz
HaydaEkli dosyayı görüntüle 623210Hesaptan attı beni sonra kodu girdiğimde geçerdiz diyor yada böyle kalıyor doğrula dediğim zaman nasıl yapıcaz
Heyecan severizTamam girdim sakin 😂
Sen bize atamadan biz kalp krizinden ölücez dost 😅Tamam girdim sakin 😂
Kalp şeker var atakanimTamam girdim sakin 😂