- 12,020
- 9,717
- 113
Bu başlık altında geçmişten aklımızda kalanları paylaşılabiliriz 😳
kızkaçıranın peki bi numarası yoktu ya esas torpil çok iyiydi hele bi de apartmanın içinde patlatınca etkisi 3 katına çıkardıSanırım şimdi satışı yasaklandı benim zamanımda mahalleler arası savaş çıkardı bu kızkaçıran yüzünden fıyyyy diye adamın üzerine gelirdi bide
Ekli dosyayı görüntüle 113904
Ben ufakken ne yaptim bi bilsen.bu kiz kacirani aldim yaktim bu arada yas 7 yada 8 dedim elimi itebilcekmi acaba elimde tuttum parmaklarimin ucu ile elimi oynatamadi tabi ama elimde patladi nasil oldu anlamadim hoc aklimdan cikmaz patlamasini hic beklemiyordum 😁😁😁😁🤣🤣🤣Sanırım şimdi satışı yasaklandı benim zamanımda mahalleler arası savaş çıkardı bu kızkaçıran yüzünden fıyyyy diye adamın üzerine gelirdi bide
Ekli dosyayı görüntüle 113904
Sen ucmayimi planliyordun abi 😂😂😂😂Ben ufakken ne yaptim bi bilsen.bu kiz kacirani aldim yaktim bu arada yas 7 yada 8 dedim elimi itebilcekmi acaba elimde tuttum parmaklarimin ucu ile elimi oynatamadi tabi ama elimde patladi nasil oldu anlamadim hoc aklimdan cikmaz patlamasini hic beklemiyordum 😁😁😁😁🤣🤣🤣
Yk be elimi iter diye dusunuyordum cocuk akli ne bilcen 🤣🤣Sen ucmayimi planliyordun abi 😂😂😂😂
Isin garip tarafi tolga abi hic yaslanmadi