- 1,358
- 487
- 83
jude affettirdi kendini tebrikler
şu şanstan lazım bebeyler harbdien yanlışlıkla yaptıpım maçtu ben toplama oynadımcdiye biliyorum şansa bala tuttu he tamda ihtiyacım vardı
Ne memuru alkol beyona kadar var dost
Bu galibiyet modrice yazar gibi maça girdi 2 dkda attı golüDemekki vini bozuyormuş takımı adam eksildi maçı aldılar assda
Reis yat dinlen ödülü bir kere attığına emin ol yeterbeyler harbdien yanlışlıkla yaptıpım maçtu ben toplama oynadımcdiye biliyorum şansa bala tuttu he tamda ihtiyacım vardı
asabi reis açar mısınız efendim lütfen roll'üUlan Vini ırkçılık yapmicam sana
Çok büyükÇok büyük topçu Dost
Aga sen forumu nasıl trolledin öyle önce tutmayan kuponu tutmuş gibi gösterdin sonra 90+ da kupon tuttu.Nasıl bir kafayla yazdın bunları merak ediyorumts 100k gelcek kuponu kaybettirdiğinden beri büyük takımlar hep kuponlarınyatırıyodu buda yatar diye düşünmüştüm tuttu sonundaEkli dosyayı görüntüle 694385
Yanına milan 1/2 offf1/2 geldi 50 tl atmadım
Görmemiş reale oynadığın farkında değil.Aga sen forumu nasıl trolledin öyle önce tutmayan kuponu tutmuş gibi gösterdin sonra 90+ da kupon tuttu.Nasıl bir kafayla yazdın bunları merak ediyorum
Ne Rolü laaa @Metings1905 atarsa 5 k acarizasabi reis açar mısınız efendim lütfen roll'ü
vini'ye nasıl kırmızı yedirttin anlatsana üstadNe Rolü laaa @Metings1905 atarsa 5 k acariz
DmNe Rolü laaa @Metings1905 atarsa 5 k acariz