- 19,206
- 11,196
- 113
@Novasky asabi show başlasın o zaman
@Novasky asabi show başlasın o zaman
@Enişte'm yapmaz
Dur şimdi 7 kişilik çekilişten eğer Shell beni cekmezse asarım kendimi mektup la hemde@Novasky asabi show başlasın o zaman
@Fterim1905 urganı getirrrrrr bana çıkarsa atayım sanaDur şimdi 7 kişilik çekilişten eğer Shell beni cekmezse asarım kendimi mektup la hemde
@efkalade1 noluyor kardeşim kalp var bende bu nasıl bi geceGuimares 2/1 @Valenciennes
İhtiyar gördüyse kuponu
şu 3 maça 50 tl atsak off of@efkalade1 noluyor kardeşim kalp var bende bu nasıl bi gece
tebriklerts 100k gelcek kuponu kaybettirdiğinden beri büyük takımlar hep kuponlarınyatırıyodu buda yatar diye düşünmüştüm tuttu sonundaEkli dosyayı görüntüle 694385
Bayadır çekiliş açmıyorsun reis yarın güzel maçlar varİhtiyar gördüyse kuponu
gelme ihtimali sıfır dır dostlar
Şimdi gelir meşhur bahaneleriyle dost demedi deme çok alıngan oldu buaralarİhtiyar gördüyse kuponu
gelme ihtimali sıfır dır dostlar
İhtiyar bize alınmaz AsabiiiŞimdi gelir meşhur bahaneleriyle dost demedi deme çok alıngan oldu buaralar
Lizbon için mantıklı ama guimares için kainata tersti la 70 aşağı yoktur oran@efkalade1 noluyor kardeşim kalp var bende bu nasıl bi gece
Helal olsun dost arada kafayı öbür tarafa cevirde şansın açılır belki 🤣🤣İhtiyar bize alınmaz Asabiii
doğruları konuştumuzu bilir
Şimdi sağ elde viski sol elde puroşu 3 maça 50 tl atsak off of
O öyle olsun gel bide beni döndürGuimares 2/1 @Valenciennes
4 3 oldu dost 🤣O öyle olsun gel bide beni döndür
dün gece suvat roll'e yazmış ya öncelik etkinlik açanlarındır diye konuya gelmedi hakanŞimdi sağ elde viski sol elde puro
Roll açıp hakanın saymasını seyretmek vardı
Nesinede dayının biri 6.5 üste canlıdan 3 gol varken sağlam girmişti 100k üstüydü sanırım götürdü malıLizbon için mantıklı ama guimares için kainata tersti la 70 aşağı yoktur oran
Tebriklerts 100k gelcek kuponu kaybettirdiğinden beri büyük takımlar hep kuponlarınyatırıyodu buda yatar diye düşünmüştüm tuttu sonundaEkli dosyayı görüntüle 694385