- 9,827
- 5,738
- 113
a.e hemsom bol sanslar olsun yatıyııym az bnde gelrıırm sonraaaSende önce davranmssn😁
a.e hemsom bol sanslar olsun yatıyııym az bnde gelrıırm sonraaaSende önce davranmssn😁
Üç kişiydi ama seninde gönlün kalmasın diye oynadım,bol şanslar, takibi sende
Eyv topraqım iyi uykulara.e hemsom bol sanslar olsun yatıyııym az bnde gelrıırm sonraaa
tsklerrrrÜç kişiydi ama seninde gönlün kalmasın diye oynadım,bol şanslar, takibi sende
bnm 15 de balsıor maclar ozammana kalkayımEyv topraqım iyi uykular
3 saatte Gafanı topla 😁bnm 15 de balsıor maclar ozammana kalkayım
Oynandi bol şanslar, takibi sende,hemen para olsun diye de hepsini ayni saate yapıştırmış 🤭🤭
Dardayım zordayım😂😂Oynandi bol şanslar, takibi sende,hemen para olsun diye de hepsini ayni saate yapıştırmış 🤭🤭
Ne biliyim yaysaydin ayni saat genelde sıkıntı oluyo,neyse gelirse gelir artik şansına kalmis 😅Dardayım zordayım😂😂
Teşekkürler umarım üzmezler😁
Uzun vadeli sevmiom dost bide ole qüzel maclar yok 3 saat icinde😂😂Ne biliyim yaysaydin ayni saat genelde sıkıntı oluyo,neyse gelirse gelir artik şansına kalmis 😅
Max sabır sürem 3 saat diyosun 😅😅Uzun vadeli sevmiom dost bide ole qüzel maclar yok 3 saat icinde😂😂
Bende yazayimmiMax sabır sürem 3 saat diyosun 😅😅
Aga bütçe sıkıntısi var, başka zamana inşallah,kirmak istemezdim,hatta bi kişi fazladan aldımBende yazayimmi
O bile cokMax sabır sürem 3 saat diyosun 😅😅
Güzel düşünce iyi şanslar dost3 kişiden 3 maçlık kupon Alicam, yalnız maçlar canlı olmasın, kuponları gelirsede onlara dm den ulaşırım, maksat eğlence olsun, herkese bol şanslar
Ilk ceyrek 5 fark gayet iyi
Avustralya ilk yari 13 fark güzellIlk ceyrek 5 fark gayet iyi